APLIKÁCIE | Disa chce zjednotiť chatovacie aplikácie, zatiaľ môže nahradiť Facebook Messenger a WhatsApp

Disa je nová aplikácia, ktorá si zobrala za úlohu zjednotiť čo najviac chatovacich aplikácií do jednej. Používate WhatsApp alebo Facebook Messenger a už vás nebaví neustále prepínať medzi nimi? Tak potom je Disa ako stvorená pre vás. Samozrejme, vývojári neostávajú len pri týchto dvoch službách a už čoskoro pribudnú ďalšie, ktoré by mohli pridať podporu napríklad pre Telegram, Snapchat, Tapatalk, Twitter a iné.

Celá aplikácia je založená na tzv. pluginoch, ktoré pridávajú jednotlivé chatovacie služby. Tie môžu vytvárať aj vývojári tretích strán. Disa zaujme ale aj svojimi funkciami. Nechýba spojenie konverzácii z rôznych služieb, ktorým môžete navyše priradiť rôzne farebné označenia. Aplikácia by mala byť priateľská aj k batérii, ktorú nebudú vyšťavovať procesy z niekoľkých aplikácií, ale iba z jednej. Navyše, vývojári sľubujú efektívne využívanie zdrojov. Samozrejmosťou je aj možnosť nahrať a posielať zvukové správy.

Nová aplikácia len teraz opustila uzavrete beta testovanie a aj preto zatiaľ neobsahuje toľko služieb. To by sa však časom malo zmeniť a dočkať by sme sa mali nielen pridania nových pluginov, ale aj funkcií. Uvídíme, čo si pre nás vývojári tejto aplikácie ešte pripravia, no v aplikácii vidíme veľký potenciál. Momentálne je dostupná zadarmo, takže vyskúšať si ju môžu všetci, čo používajú Facebook Messengera a WhatsApp, ale použiť sa dá aj na príjem a posielanie SMS správ.

Verzia: 0.9.9.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 0.9.9.4
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...