APLIKÁCIE | CPU Spy Reloaded – majte chod smartfónu pod kontrolou

Program CPU Spy Reloaded sa už v Google Play nachádza nejaký ten mesiac, nemám teda pochybnosti o tom, že aj medzi vami si našiel spojenca. Ak ste ho ale doteraz používali, určite vám nevyhovovali obmedzené funkcie, či nie príliš príťažlivý dizajn. Práve s týmito nedostatkami sa vývojári z Vibhinna Inc. pri najnovšej aktualizácii popasovali, výsledkom čoho je celkom nový CPU Spy Reloaded s množstvom skvelých funkcií a v neposlednom rade oblečený do šatu inšpirovanom Material Dizajnom.

Čo je vlastne úlohou CPU Spy Reloaded? Tou primárnou bude nepochybne kontrola stavu a vyťaženosti procesora. V podstate sa jedná o čosi podobné, ako je tomu v prípade stavového riadku na desktopoch. Aj tu dokáže program zobraziť všetky aktuálne bežiace procesy a programy, pričom vám presne vypočíta, ktorý proces zbytočne zaťažuje čip. Nájdete tu pritom informáciu aj o tom, do akej miery ho samotné aplikácie spomaľujú. Rovnako tak sa vám v grafoch a štatistikách zobrazí údaj o čase, ktorý telefón strávil v takzvanom režime spánku, teda kedy bol neaktívny.

To ale nie je všetko. Najnovšia aktualizácia so sebou totiž prináša aj zaujímavé funkcie, spomenúť možno napríklad zobrazovanie podstatných systémových informácií, ale aj podrobné štatistiky o batérii – vrátane informácií o tom, ktorý z programov, respektíve akýchkoľvek iných procesov vám zbytočne vybíja váš prístroj. Aplikácia je tiež schopná upozorniť vás na nadmerné zahriatie procesora, pričom dokáže zistiť, prečo bola riadiaca jednotka v inteligentnom zariadení takto vyťažená. CPU Spy Reloaded je pritom k dispozícii v Google Play celkom zdarma. Aj to by mohol byť jeden z dôvodov, prečo by ste si užitočnú aplikáciu mali stiahnuť.

Verzia: 2.41
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.41
Aktuálna cena: Zdarma

 

Disqus Comments Loading...