Ako hacknúť hodinky s Android Wear a pozrieť si na nich film

Nie je žiadnou novinkou, že hodinky s operačným systémom Android Wear dokážu pár užitočných vecí. No okrem zobrazenia počtu spálených kalórií, prejdených krokov a ovládania hudby sa dajú s nimi robiť aj zaujímavejšie veci. O rozruch sa postaral hacker Corbin Davenport, ktorý predviedol svoju víziu funkcie inteligentných hodiniek. Na YouTube ukázal demo toho, ako vyzerá prehrávanie Star Treku na svojich hodinkách s Android Wear.

Tajomstvo je vraj v tom, že musíte vedieť, ktoré aplikácie použiť a ako ich nainštalovať do inteligentných hodiniek. Davenport vraví, že aplikácie s video obsahom sa už čoskoro dostanú do OS Android Wear, pretože jeho nedostatok v hodinkách je vážne smutný. Pokračuje, že najlepšou voľbou pri hacknutí tohto OS je využitie video prehrávačov so softvérovou akceleráciou, ako napríklad QQ Player z Google Play. Tiež by to malo pomôcť prispieť k hladkému prehrávaniu multimediálneho obsahu v prípade, že je rozlíšenie videa pomerne malé.

Ak máte teda nejaký ten čas nazvyš, môžete sa pokúsiť o rovnaký kúsok. Davenport totiž ponúka aj návod, ktorý nájdete tu. Treba to však dobre zvážiť, predsa len to nie je štandardný zásah do vášho OS Android Wear. No v prípade, že sa vám to podarí, dajte nám vedieť :)

Zdroj: androidcommunity.com

Disqus Comments Loading...