Colorovo CityTab Vision 3D: Prvý 3D tablet na Slovensku

Spoločnosť ABC Data na slovenský trh priniesla prvý 3D tablet s operačným systémom Android. Colorovo CityTab Vision 3D je 8,1-palcové zariadenie s rozlíšením 1280×800 pixlov, ktorého displej bol vyrobený technológiou IPS. 3D zobrazenie je možné vďaka špeciálnej (paralaxnej) technológii, ktorá umožňuje vidieť trojrozmerne bez akýchkoľvek okuliarov pod istým uhlom pohľadu na displej.

 

Okrem špeciálneho 3D displeja prináša tablet Colorovo CityTab Vision 3D aj zaujímavú hardvérovú výbavu v podobe 2-jadrového procesora  AML8726-MX s taktom 1,5 GHz, grafického čipu ARM Mali (400 Mhz), 1 GB  operačnej pamäte a vnútorným úložiskom s kapacitou 16 GB v tele s rozmermi 21,47 × 13,94 × 1,2 cm a hmotnosťou 500 g. Podľa výkonnostného testu AnTuTu Benchmark je na tom tento tablet rovnako dobre, ako jeden z najnovších procesorov spoločnosti Samsung – Exynos 5 Dual (5250). Tablet sa pýši aj štandardným pripojením Wi-Fi, Bluetooth a nechýbajú ani také vychytávky ako podpora pre MHL a miniHDMI port. Samozrejmosťou je aj podpora pamäťových kariet typu microSD.

 

Dvojica kamier má rozlíšenie 0,3 a 2 Mpix, pod krytom sa nachádza 5000 mAh batéria a pre tablet je špecifický aj operačný systém Android 4.0. Veľmi bohaté je aj príslušenstvo priamo v balení, ktoré obsahuje microUSB-USB kábel, miniHDMI-HDMI kábel, slúchadlá a samozrejme nabíjačku. Cena tohto tabletu bola stanovená na 180 EUR, čo je vrámci nášho trhu veľmi slušný pomer cena/výkon. Kto z vás sa dá zlákať?

Disqus Comments Loading...