Android roka 2010: dnes posledná možnosť hlasovať

Dnes je posledný deň, kedy môžete zahlasovat v ankete Android roka 2010. Rozhodli sme sa ju ešte viac priblížiť fanúšikom a preto sme zrušili limity pre odovzdanie cien, ktoré boli nastavené na začiatku hlasovania. Chceme zároveň odmeniť Android fanúšikov, ktorí sa aktívne zapojili do hlasovania a pozývajú ďalších čitateľov do hlasovania.

Preto okrem ceny LG Optimus One pre najaktívnejšieho hlasujúceho budú do žrebovania o 1.cenu Samsung Galaxy Tab zaradení všetci hlasujúci, ktorí pozvali aspoň 10 hlasujúcich. Navyše sme predĺžili hlasovanie do 20.12. 2010. Ostávajú už len 2 dni a dozvieme sa mená víťazov a spoznáme aj najlepšie Android zariadenia.

Pripravili sme sekciu Môj profil www.androidroka.sk/mojprofil.php , kde si môžete zistiť, koľko vami pozvaných ľudí už aj reálne v ankete zahlasovalo. Navyše, ak chcete pozvať do hlasovania ďalších priateľov a známych, alebo si odkaz dať do svojho profilu na Facebooku, Twitteri, vo fóre alebo na web stránke, stačí použiť link vo formáte AndroidRoka.sk/?referral=moj@email.com

Vyžrebovanie sa uskutoční už zajtra, utorok 21.12. a my sme sa rozhodli zorganizovať prvé malé stretnutie Android fanúšikov, na ktorom vyhlásime aj výsledky hlasovania Android roka 2010 a vyžrebujeme šťastných výhercov špičkových Android zariadení. Toto neformálne stretnutie vnímame aj ako možnosť podeliť sa o svoje postrehy, poznatky a skúsenosti s Android komunitou. Na stretnutí sa zúčastnia aj partneri ankety AndroidRoka.sk, ktorí budú k dispozícii napríklad aj pre vaše otázky.

Stretnutie sa uskutoční v utorok dňa 21.12.2010 o 17.00 v reštaurácii Gatto Matto v Bratislave (ulica Panská 17, BA). Kapacita je obmedzená, v prípade záujmu sa prihláste sa na stránke AndroidCamp.MojAndroid.sk. Ak sa na vás usmeje štastie a vyžrebujeme vás, môžete si svoju výhru prevziať priamo na tomto našom stretnutí. Tešíme sa na vás.

Hlasujte za svojich Android favoritov, povedzte o ankete Android roka 2010 všetkým svojich Android priateľom a vyhrajte fantastické ceny.

Disqus Comments Loading...