[ANDROID MAGAZÍN] Súťaž o slúchadlá Beats Studio v hodnote 230 eur

Vyhodnotenie súťaže o nabíjací zdroj Sony CP-F2LSA

V minulom čísle Android Magazínu sme sa vás prostredníctvom krátkeho dotazníka pýtali na váš názor na Android Magazín a poprosili vás o vyjadrenie vašej spätnej väzby. Tejto ankety sa zúčastnilo niekoľko desiatok čitateľov, ktorí nám poskytli svoje názory a pripomienky. Teší nás, že až 88% z nich pri známkovaní ako v škole ohodnotilo Android Magazín jednotkou, alebo dvojkou, za čo úprimne ďakujeme a sľubujeme, že náš časopis sa budeme snažiť spraviť ešte lepším a zaujímavejším.

Z článkov vás najviac zaujala recenzia hybridného prístroja Samsung Galaxy S4 Zoom (23%), nasledovaná témou o budúcnosti telefonovania v EU (20%). Treťou a štvrtou najzaujímavejšou témou boli Android poradňa  a prehľad bankových aplikácií (17% a 16%).

Pýtali sme sa vás tiež na témy, ktoré by ste v Magazíne chceli vidieť. Z vašich odpovedí je zrejmé, že najviac vás zaujímajú aplikácie a ich recenzie, návody, ale tiež katalóg a porovnanie mobilov. Budeme sa snažiť na tieto vaše požiadavky reagovať a obsah Android Magazínu im prispôsobovať.

Ešte raz ďakujeme všetkým respondentom za účasť a spomedzi všetkým sme vyžrebovali jedného, ktorý sa stáva majiteľom nabíjacieho zdroja Sony CP-F2LSA, v cene približne 70 eur, ktorý vďaka kapacite akumulátora 7000 mAh dokáže nabiť smartfón až trikrát. Meno výhercu nájdete v aktuálnom jesennom Android Magazíne na 47. strane.

>> Stiahnite si PDF-Android Magazín Október/November 2013  <<

Nová súťaž o slúchadlá Beats Studio!

Ak ste v súťaži nevyhrali, alebo ste sa jej nezúčastnili, nebuďte sklamaní. Aj v tomto aktuálnom čísle vám totiž prinášame možnosť vyhrať zaujímavú cenu. Tentokrát sa jedná o štýlové slúchadlá Beats Studio by Dr. Dre v elegantnej červenej farbe a v cene až 230 eur. Keďže cena je hodnotnejšia ako v prípade minulej súťaže, aj podmienky sú o kúsok ťažšie.

V súťaži totiž musíte správne odpovedať na 2 otázky, týkajúce sa uvedených slúchadiel a zároveň vyplniť tri otázky, v ktorých sa vás opäť pýtame na aktuálne číslo Android Magazínu. Pri troche snahy je však odpovede na prvé dve súťažné otázky možné nájsť na internete veľmi rýchlo a vyplnenie ďalších troch, ktoré sa týkajú Android Magazínu, je len otázkou niekoľkých chvíľ. Zapojenie sa do súťaže vám tak nezaberie viac než pár minút a cena skutočne stojí za to. Odkaz na súťaž nájdete v aktuálnom Android Magazíne taktiež na 47. strane.

>> Stiahnite si PDF-Android Magazín Október/November 2013  <<

Aplikácia Android Magazín je dostupná na Play Store aktuálne len pre Android tablety vo verzii 3.0 a vyššie. Pre správne spustenie aplikácie je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu Adobe AIR. Aplikácia Android Magazín beží na platforme Coverpage od spoločnosti MONOGRAM Interactive.

Staršie čísla

Disqus Comments Loading...