Android Magazín dosiahol hranicu viac ako 10-tisíc stiahnutí. Ďakujeme za priazeň

Čas uteká veľmi rýchlo a od vydania prvého čísla nášho Android Magazínu, ktoré ste si mohli prečítať v januári, uplynulo už viac než sedem mesiacov. Za ten čas sme pre vás pripravili ďalších šesť čísel, vrátane letného dvojčísla, ktoré práve čítate. Tento krátky článok však nebude o ňom, ale o predchádzajúcom, júnovom čísle, ktoré je istým spôsobom výnimočné. Po prvýkrát v krátkej histórii Android Magazínu totiž počet jeho stiahnutí u jedného čísla prekonal okrúhle cifru 10.000, čo nás mimoriadne teší a zároveň i zaväzuje. Tento vysoký počet stiahnutí o niekoľko tisícok prekonáva doterajší rekord v počte stiahnutí a je pre nás signálom, že Android Magazín sa vám páči a témy, ktoré v ňom prinášame, vás zaujímajú.

Rozhodne však nechceme zaspať na vavrínoch a Android Magazín plánujeme neustále zlepšovať. Niektorých nových rubrík a vylepšení ste sa dočkali v posledných číslach, ďalšie, ktoré sa týkajú vizuálnej aj obsahovej stránky, ešte len chystáme. Plánujeme zachovať prehľad recenzií a najzaujímavejších noviniek z našej stránky MojAndroid.sk, ale súčasne chceme do Magazínu pridávať aj čoraz viac nových unikátnych článkov, ktoré predtým neboli publikované. Veríme teda, že nám svoju priazeň zachováte aj naďalej a aj v budúcnosti si každý mesiac prečítate nové číslo Android Magazínu.

>>> Stiahnite si PDF – Android Magazín Júl-August 2013  <<<

Aplikácia Android Magazín je dostupná na Play Store aktuálne len pre Android tablety vo verzii 3.0 a vyššie. Pre správne spustenie aplikácie je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu Adobe AIR. Aplikácia Android Magazín beží na platforme Coverpage od spoločnosti MONOGRAM Interactive.

 

Staršie čísla časopisu Android Magazín

 

Disqus Comments Loading...