Dumb Ways to Die: Zachráňte hlúpe postavičky

Populárne hudobné video Dumb Ways to Die, ktoré ste pravdepodobne videli na Youtube, bolo vytvorené ako kampaň spoločnosti Metro Trains v Melbourne, Victorii a Austrálii, ktoré malo úlohu povýšiť bezpečnosť vlakovej dopravy. Video sa vďaka vtipnému až bizarnému charakteru stalo veľmi rýchlo natoľko populárne, že v súčastnosti má na konte desiatky miliónov pozretí. Na jeho základe bola neskôr vypracovaná iOS hra s obrovským úspechom, no svoju cestu si našla aj do obchodu Google Play.

 

Titul pre Android je koncipovaný vo forme niekoľkých mini hier, kde úlohou hráča je v časovom limite zabrániť smrti postavičiek, ktoré riskujú svoj život pri rôznych príležitostiach. Za splnené úlohy je možné získať body, ktoré neskôr odomknú nové postavičky na vlakovej stanici z úvodnej obrazovky a nakoniec aj video, ktoré všetko začalo.

Mini hry sú podľa môjho subjektívneho pohľadu famózne a mnoho vývojárov by si mohlo brať príklad z kvality spracovania titulu. Grafika, hudba a hratelnosť je na vysokej úrovni a vtipné úlohy a postavy dodávajú hre ďalšie čaro. Či už poznáte hudobné video Dumb Ways to Die alebo nie, rozhodne by ste mali hru vyskúšať. V obchode Google Play je dostupná zadarmo a stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Na záver si môžete spomínané video pozrieť nižšie:

Disqus Comments Loading...