Android hra Hunters: Episode One – perfektne spracovaná ťahová stratégia z budúcnosti

Stratégie patria medzi najpopulárnejší typ hier na svete. Nie je preto prekvapujúce, že sa pomaly prepracovávajú aj do systému hier pre zariadenia s operačným systémom Android. Novinkou v tejto oblasti je titul Hunters: Episode One od úspešného herného štúdia Rodeo Games, ktoré svoje tituly vyvíja pre niekoľko mobilných platforiem. Ide o perfektne spracovanú ťahovú stratégiu s motívom sci-fi, ktorá ponúka oveľa viac, než konkurenčné hry z tejto kategórie.

V tejto hre je vašou úlohou pomocou svojho tímu zničiť nepriateľov, pomocou čo najmenšieho počtu ťahov. Na počet ťahov sa v tejto hre kladie veľký dôraz a po niekoľkých misiách dostanete napríklad úlohu zničiť nepriateľa pomocou len určitého počtu ťahov, čo nie je vôbec jednoduché. A aby sme nezabudli, každý jeden člen vášho tímu má pri plnení misie len obmedzený počet ťahov. Okrem iného v tejto hre plníte aj misie, ktoré sa v zozname obnovujú každý deň. Za úspešnú misiu v hre získavate peniaze, za ktoré si môžete vylepšiť svoju jednotku, a ako to už dnes býva nepríjemným zvykom, v hre nájdete aj in-app nákupy. Za reálne peniaze si tak môžete dokúpiť peniaze v hre, ktoré vám pomôžu s vašim postupom ďalej.

  

  

 Graficky je táto hra spracovaná výborne, čo nás zaujalo a zároveň potešilo, bola možnosť “nekonečného” zoomu na jednotlivých členov vášho tímu, čím môžete na strieľanie a ďalšiu akciu počas bojov získať podrobnejší pohľad. Ak sa v hrách tohto typu nepohybujete často, nemusíte sa báť. Hra totižto ponúka niekoľko stupňov náročnosti, ktorú si po čase môžete pridať alebo odobrať sami, takže si každý nastaví latku tak vysoko, ako dokáže vyskočiť :-) Viac o tejto hre sa dozviete v krátkom videu nižšie. 

Odkaz na stiahnutie tejto hry z Google Play nájdete nižšie. Hunters: Episode One ocenili autori na 3,68€, čo je na titul tohto druhu o čosi viac, než priemer, no za kvalitu sa platí. Náročná je táto hra aj na pamäť, v ktorej si žiada takmer 200 MB voľného miesta. Ak ste si túto hru zakúpili a nainštalovali, dajte nám vedieť, čo sa vám na nej páči a či zaplatená suma stála za to.

Disqus Comments Loading...