Android bazár: Výber zaujímavých Android tabletov [46.týždeň]

Aj tento týždeň sme si pre vás pripravili výber zaujímavých inzerátov z www.AndroidBazar.sk. Tentokrát sme si pre vás pripravili tipy na zariadenia z kategórie Android tabletov a veríme, že si každý z vás príde na svoje. Dopredu však upozorňujeme, že nie sme majiteľmi inzertovaných zariadení, ani nestanovujeme ich ceny. V seriáli Android Bazár iba ďalej sprostredkúvame náhodne vybraté inzeráty.

Ako prvý vám dnes predstavíme tablet Samsung Galaxy Tab 3 s kompaktnými rozmermi za výbornú cenu 120 EUR. Majiteľ ho používal iba 2 mesiace a deklaruje jeho 100% stav. S podobnými parametrami, avšak za polovičnú cenu 60 EUR prichádza tablet Aligator T761Ten zaujme nielen kompaktným telom, ale aj dobrými vlastnosťami.

Rozhodne zaujímavou ponukou je inzerát na nový tablet od Tesco Hudl 2 za cenu 165 EUR. Ten ponúka 8.3″ displej s Full HD rozlíšením, 4-jadrový procesor i 2 GB RAM. Ak hľadáte iný 10-palcový tablet, skúste si pozrieť ponuku na Samsung Galaxy Tab 10.1, ktorý ponúka okrem iného aj 3G pripojenie. Jeho cena je 150 EUR.

Posledné dve ponuky z Android bazáru sú na tablet Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1 za cenu 150 EUR a na zariadenie Asus MemoPad7 K013, ktorý je starý iba 2 týždne a stojí 125 EUR.

Ak ste si nevybrali z inzerátov vyššie, tak môžete navštíviť www.AndroidBazar.sk a vybrať si Android telefón, tablet či ďalšie príslušenstvo. V bazáre môžete tiež predať zariadenie či príslušenstvo, ktoré doma nepotrebujete. Inzercia je bezplatná a nachádzajú sa v nej stovky zaujímavých inzerátov. Stačí si iba vybrať :)

Disqus Comments Loading...