Android bazár: Do nového roka s novým zariadením! [1.týždeň]

Prelom rokov 2014 a 2015 sme prežili pokojne a v pokoji. V novom roku ale určite chystáte (rovnako, ako my) niekoľko zmien vo svojom živote a jednou z nich môže byť aj kúpa nového Android zariadenia či príslušenstva. V Android bazáre sa nachádza niekoľko naozaj zaujímavých ponúk a stačí si len vybrať. Dúfam, že sa vám niektorý zo smartfónov či tabletov zapáči.

Sony Xperia Z za 175 EUR

Vodeodolný smartfón Sony Xperia Z ponúka veľký, až 5-palcový displej s Full HD rozlíšením a 4-jadrový procesor. Parametre zariadenia ponúkajú tiež 2 GB RAM či 13 Mpix fotoaparát. Toto zariadenie je v záruke ešte tri mesiace a je v 99% stave. Vaše môže byť za 175 EUR.

Xiaomi MI3 64 GB za 300 EUR

Ázijský zabijak (minuloročných) vlajkových s označením Xiaomi Mi3 môže byť váš za 300 EUR. Okrem 64 GB vnútornej pamäte ponúka aj 4-jadrový procesor, 2 GB RAM a 5-palcový FullHD displej. Ide o úplne nový, nepoužívaný kus.

Úplne nová Sony Xperia Z3 za 530 EUR

Ak hľadáte naozaj špičkové zariadenie, ktoré momentálne výbavou prekoná len máloktorý smartfón, práve ste ho našli. Sony Xperia Z3 je tým najlepším, čo momentálne ponúka značka Sony a úplne nový smartfón môže byť váš za 530 EUR.

Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo 7″ za 50 EUR

Ideálnym spoločníkom na cestovanie sa môže stať 7-palcový Android tablet Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo 7. Ten ponúka 1 GB RAM, IPS displej s rozlíšením 1024×600 pixelov a Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Váš môže byť za sympatických 50 EUR.

Asus PhonePad 7 za 80 EUR

Hľadáte väčšie zariadenie s dobrým pomerom ceny a výkonu? Tak presne pre vás je určený tablet Asus FonePad 7, ktorý ponúka 2-jadrový Intel procesor, 1 GB RAM a veľký displej iba za cenu 80 EUR.

Ak ste si nevybrali z inzerátov vyššie, tak môžete navštíviť www.AndroidBazar.sk a vybrať si Android telefón, tablet či ďalšie príslušenstvo. V bazáre môžete tiež predať zariadenie či príslušenstvo, ktoré doma nepotrebujete. Inzercia je bezplatná a nachádzajú sa v nej stovky zaujímavých inzerátov. Stačí si iba vybrať :)

Disqus Comments Loading...