Android bazár: Výber Android smartfónov a tabletov do 150 EUR [43.týždeň]

43. týždeň tohto roka venujeme výberu Android smartfónov a tabletov s cenovkou do 150 EUR. Zariadenia sme vybrali z Android bazáru, ktorý nájdete na stránke www.AndroidBazar.sk a veríme, že vám pomôžeme pri výbere používaného smartfónu alebo tabletu. Ak máte doma smartfón, tablet či príslušenstvo, ktoré chcete predať, tak neváhajte a pridajte ho na Android bazár. Inzercia je bezplatná a nachádzajú sa v nej desiatky zaujímavých inzerátov, ktoré vám môžu byť inšpiráciou.

Náš dnešný výber začneme inzerátmi zariadení známych značiek. Ako prvý vám do pozornosti dávame HTC Sensation 4G, ktorý síce nepatrí medzi najmladších adeptov v tomto článku, no svojou konektivitou ukryje do vrecka viacerých konkurentov. K samotnému smartfónu dostanete za cenu 110 EUR aj 8 GB kartu aj originálnu krabičku. Určite veľmi zaujímavým adeptom na vaše ďalšie zariadenie je aj Motorola Moto G v 16 GB verzii. Tú si v našom Android bazári môžete kúpiť už za 115 EUR a pôvodný majiteľ vám k nemu pribalí aj krabicu a USB kábel. Z radu low-end zariadení vám ponúkame smartfón Sony Xperia E1, ktorá stojí iba 65 EUR. 

Z kategórie smartfónov vám prinášame ešte tip na Alcatel POP C7 za cenu 90 EUR. Ide o základný smartfón s Dual SIM funkcionalitou, ktorý poteší mladšieho aj staršieho používateľa. Zaujímavým je aj alternatívny Zopo C2 Platinum za 120 EUR. Ten ponúka 5-palcový Full HD displej a 4-jadrový procesor. Dve SIM karty naraz zvláda aj Asus Zenfone 5, ktorý navyše ponúka 5-palcový HD displej a 8 Mpix fotoaparát. Jeho cena je rovnako 120 EUR. Z kategórie Android tabletov máme pre vás pripravené dva inzeráty – jeden na Samsung Galaxy Tab 3 za 120 EUR a druhý na alternatívny tablet Aligator T761, ktorý si môžete kúpiť iba za 60 EUR. Rozhodnite sa pre ten, ktorý vám vyhovuje viac.

Ak ste si nevybrali z inzerátov vyššie, tak môžete navštíviť www.AndroidBazar.sk a vybrať si Android telefón, tablet či ďalšie príslušenstvo. V bazáre môžete tiež predať zariadenie či príslušenstvo, ktoré doma nepotrebujete. Inzercia je bezplatná a nachádzajú sa v nej stovky zaujímavých inzerátov. Stačí si iba vybrať :)

Disqus Comments Loading...