APLIKÁCIE | Get Shit Done: Netradičný to-do nástroj

Pre mobilný operačný systém Android sú dostupné rôzne to-do aplikácie, ktoré pomáhajú sprehľadniť pracovný deň a dokončiť všetky úlohy. Niekedy je však potrebné o niečo tvrdšie povzbudenie a motivácia, ktorú prináša aplikácia s názvom Get Shit Done. Aplikácia pristupuje k vašim úlohám vtipným spôsobom a ponúka veľmi pekné používateľské prostredie.

Náš tip
FWeather Widget: Neslušné, ale zábavné počasie

Po nainštalovaní a prvom spustení zobrazí aplikácia takmer okamžite pohľad, v ktorom je potrebné zadať úlohu pre splnenie. Spôsob zadávania je netradičný a na prvý pohľad je akoby vytrhnutý z filmov o Jamesovi Bondovi (One man, One mission, 1 hour). Zadaním novej úlohy máte totižto možnosť zadať len pohlavie, úlohu, ktorú treba splniť a čas v minútach a hodinách. Aplikácia vás potom upozorní, že veľké úlohy si môžete rozdeliť na menšie časti a ďalej si môžete vlastnoručne zadať odmenu alebo následok za splnenie/nesplnenie úlohy. Takto vás napr. v prípade splnenia úlohy upozorní, že sa máte za to patrične aj odmeniť. Počas odpočtu času sa v notifikačnej lište zobrazujú rôzne vtipné hlášky, prípadne upozornenie na prestávku.

Aplikácia je veľmi jednoduchá, no má pekné používateľské prostredie a zaujímavý, vtipne poňatý prístup k plneniu úloh. Je dostupná zadarmo, takže ju môžete bezproblémovo vyskúšať. Je však potrebné upozorniť, že sa jedná o jednoduchý nástroj, ktorý bude pre náročných používateľov nedostačujúci. Umožňuje plniť len jednu úlohu v danom čase a teda neobsahuje žiaden zoznam.

Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...