Face2Gif – Vytvorte vlastné animované GIFY prednou kamerou

Face2Gif je jednoduchá aplikácia, ktorá vám pomôže s vytváraním animovaných GIFOV. Namiesto toho, aby ste však vytvárali pohyblivé obrázky zadným fotoaparátom, využíva Face2Gif prednú kameru. Hlavnou devízou aplikácie je teda vytváranie animácií seba samých, ktoré môžete zdieľať s priateľmi na blogu alebo prostredníctvom chatovacích aplikácií. Príkladom môže byť napríklad grimasa, ktorú odošlete ako reakciu na napísaný text v rozhovore s priateľom.

Aplikácia je na použitie veľmi jednoduchá. Stačí ju spustiť, stlačiť tlačidlo pre nahrávanie a môžete začať. Predtým ako tak ale spravíte, môžete nastaviť počet snímkov za sekundu, kvalitu, to či sa bude GIF opakovať, pridať efekt Vignette a nadpis do hornej alebo spodnej časti obrazovky. Svoje výtvory si pozriete vo vstavanej galérii, odkiaľ sa dajú ďalej zdieľať.

Face2Gif je skutočne originálny spôsob ako odpovedať na otázky vašich priateľov, ale pobaví aj pri iných činnostiach. Na Google Play je dostupný zadarmo, kompatibilný je s Androidom od verzie 2.3 a vyšším.

Disqus Comments Loading...