Aké Android aplikácie chcete mať v Chrome OS ? Zapojte sa do prieskumu

Počas developerskej konferencie Google I/O 2014 odhalil internetový gigant svoje plány aj čo sa týka systému Chrome OS. Najvýznamnejšou novinkou, ktorá by mohla prilákať nových používateľov má byť schopnosť spustiť vybrané Android aplikácie natívne v systéme. Predstavitelia Googlu nám počas prednášky ukázali aplikácie ako je Evernote, Vine alebo Flipboard, no to je len začiatok. Samozrejme, že všetky aplikácie z obchodu Play na Chrome OS neuvidíme, Google sa pomocou prieskumu snaží zistiť, o ktoré z nich majú používatelia najväčší záujem.

Pre tento účel bola spustená oficiálna anketa, prostredníctvom Google dokumentov, kde každý používateľ môže vložiť odkaz na aplikáciu, ktorú by rád uvidel aj na Chrome OS. Google však chce zistiť aj záujem zo strany developerov a preto sa priamo v ankete pýta, či ste vývojár danej aplikácie. V tomto prípade je vyžiadaná aj e-mailová adresa.

Náš tip
Android aplikácie budú fungovať aj v Chrome OS

Ak máte teda záujem začleniť sa do kumunity, ktorá formuje systém Chrome OS, zapojte sa do tohto prieskumu. Takúto možnosť by si nemali nechať ujsť ani slovenskí developeri.

—>   ANKETA   <—

Zdroj: androidauthority

Disqus Comments Loading...