APLIKÁCIE | Android Magazín (Lite) – lifestylový časopis už aj pre smartfóny

Internetový časopis Android Magazín završuje prvý rok svojej existencie a dnes už môžeme povedať, že to bol úspešný rok. Časopis si každý mesiac stiahli tisícky čitateľov, buď vo formáte PDF, alebo cez aplikáciu pre tablety. Už po polroku sa nám prvýkrát podarilo presiahnuť hranicu 10 000 stiahnutí, čo bol pre nás mimoriadne významný míľnik a zároveň vzpruha do ďalšej práce.

V priebehu roka sme v Android Magazíne zaviedli nové rubriky a zvýšili počet unikátnych tém, ktoré boli napísané špeciálne pre tento časopis a predtým neboli publikované na stránke MojAndroid.sk. V posledných mesiacoch sme tiež pre čitateľov pridali možnosť vyjadriť sa k obsahu Magazínu, ohodnotiť ho a vyhrať zaujímavé ceny. Vy čitatelia, ste tieto zmeny ocenili, drvivá väčšina z vás pri klasifikácii ako v škole ohodnotila Android Magazín jednotkou, alebo dvojkou a podarilo sa nám prekonať ďalší úctyhodný míľnik – jesenné dvojčíslo Android Magazínu si stiahlo už viac než 13 000 čitateľov.

Keďže však chceme stále napredovať a prekonávať nové méty, prinášame vám novinku, ktorú ste si viacerí žiadali v komentároch pod článkami a na Facebooku – aplikáciu Android Magazín (lite), prostredníctvom ktorej môžete sťahovať všetky čísla tohto časopisu do svojich smartfónov. V aplikácii nájdete prehľadný zoznam doteraz vydaných čísiel aj so zoznamom najdôležitejších tém, ktoré sa v každom čísle nachádzajú. Podotýkame, že na prezeranie obsahu čísiel je potrebné mať nainštalovanú externú aplikáciu s podporou formátu PDF, napr. Quickoffice alebo Kingsoft Office. Za pomoc s vývojom aplikácie chceme poďakovať developerovi Petrovi Bartošovi.

Prvý rok Android Magazínu je teda za nami a veríme, že ten budúci bude ešte úspešnejší a podarí sa nám tento časopis pozdvihnúť po všetkých stránkach. Pomôcť nám v tom môžete aj vy, čitatelia, ak vyplníte náš krátky dotazník, v ktorom môžete hodnotiť obsah Android Magazínu a zároveň vyhrať hodnotnú cenu – tento mesiac ňou sú slúchadlá Beats Studio v bielej verzii.

>> Stiahnite si PDF-Android Magazín December 2013  <<

Disqus Comments Loading...