Vieme pravdu! Zákazník z Čiech si nechal kvôli novému iPhonu vytetovať na chrbát Alzáka

Čo všetko ľudia neurobia kvôli novému smartfónu? Nielen že sú ochotní zaň zaplatiť nemalé peniaze, niektorí si dokonca nechajú na telo vytetovať napríklad aj Alzáka!

Presne takýto prípad sa stal u našich susedov. Všetko to začalo nevinne, ako žart. Pri jednej súťaži o iPhone, ktorú vyhlásil český e-shop, jeden zo súťažiacich prehlásil, že si v prípade výhry nechá na chrbát vytetovať Alzáka. E-shop reagoval verejnou výzvou, nech im napíše mail.

Hádajte, čo sa stalo. Prišlo neuveriteľných 36 mailov. Až 36 ľudí reálne uvažovalo nad tým, že si nechajú vytetovať toho “otravného zeleného mužíka” na chrbát výmenou za nový iPhone. Väčšinou sa pýtali, kto platí tetovanie, ako bude Alzák vyzerať a aký veľký musí byť.

Neodbytný Richard

E-shop mal v pláne zrušiť to, avšak jeden z mailujúcich bol proti. Písal každý deň, že či sa teda môžu dohodnúť. Keď už bol taký neodbytný, Alza súhlasila. Vymenili si teda niekoľko mailov, jeden telefonát a dohodli sa na tetovaní. V kútiku duše však dúfali, že dotyčný (Richard) nedorazí. Dorazil.

Richard podpísal súhlas, že za tetovanie dostane nový iPhone XS 256 GB. Tetovanie sa vydarilo a Richard odišiel s novým smartfónom. Alza.cz to uverejnila na svojom Facebooku a komentáre na seba nenechali dlho čakať. Na niektorých sme sa pobavili aj my. Reklama je reklama a myslíme, že sa to tomuto e-shopu naozaj podarilo.

Ak sa Richardovi už tetovanie nebude páčiť, môže si ho dať odstrániť. Lacné to síce nie je, ale stále je to podstatne lacnejšie, ako kúpa nového iPhonu XS. Žeby za tým bol podarený biznis plán?

A čo vy? Boli by ste ochotní kvôli novému smartfónu podstúpiť niečo podobné?

Aktualizované 12.7.2019:

Správa o tetovaní bola fake

Správa o vytetovanom Alzákovi kvôli novému iPhonu nebola pravdivá. Alza si tým len urobila kvalitnú reklamu, navyše zdarma. Nechali ste sa nachytať aj vy?

Bol to, samozrejme, fake. Žiadny iPhone za tetovanie nikto nedostal a už vôbec nie vymyslený Richard z Pardubíc. Pár z vás to spochybnilo už predvčerom v komentároch, bravo!

Alze údajne každý deň chodia desiatky mailov o iPhone za tetovanie. Vyzerá to tak, že o reálnych záujemcov by núdza nebola.

Disqus Comments Loading...