Acer Iconia Tab tablety dostanú update na Android 4.0 Ice Cream Sandwich (dohady)

Android Ice Cream Sandwich bol predstavený a teraz už ostáva len čakať, kým sa dostane do čo najviac zariadení. Každý sa pýta, či aj práve ten jeho smartfón alebo tablet aktualizáciu dostane. Používatelia tabletov od Aceru odpoveď možno už dostali. Na internete sa totiž objavila zatiaľ nepotvrdená informácia o update na Android 4.0 ICS pre Iconia Tab A100/A101 a A500/A501. S informáciou prišiel portál Tablet-online.pl, ktorý informoval aj o možnom dátume vydania aktualizácií – to sa odhaduje na skorý začiatok budúceho roka.

Podľa slov produktového manažéra Androidu Gabe Cohena, by nový Android mal fungovať na všetkých súčasných tabletoch s Android Honeycomb. Ako rýchlo sa tablety podarí aktualizovať na ICS záleží už od samotných výrobcov a od zložitosti ich používateľských prostredí.

Medzi prvými, kto o aktualizácii na Ice Cream Sandwich informoval, bol aj predstaviteľ spoločnosti Asus Johnny Shih. Ten okrem odhalenia niektorých informácií o pripravovanom tablete Transfomer Prime, potvrdil aj aktualizáciu ICS pre súčasný Transformer.

Kto bude ďalší v poradovníku na Ice Cream Sandwich? :)

Zdroj: androidcommunity.com

Disqus Comments Loading...