Acer Iconia Tab A700 dostáva aktualizáciu na Android 4.1 Jelly Bean

Android 4.1 Jelly Bean sa začína šíriť aj pre tablet Acer Iconia Tab A700. Dostupnosť aktualizácie na najnovšiu  verziu OS od Google potvrdilo niekoľko jeho majiteľov v USA a v Nemecku. Update má veľkosť 332MB, takže pre jeho stiahnutie odporúčame použiť rýchlejšie a dátovo neobmedzené pripojenie WiFi. Dostupnosť aktualizácie zistíte priamo v nastaveniach tabletu (Nastavenia–>O tablete–>Skontrolovať aktualizácie).

 

Jelly Bean pre Acer Iconia Tab A700 by mal priniesť niekoľko noviniek. Okrem plynulejších prechodov vďaka projektu “Butter”, by to mali byť interaktívne notifikácie, hlasový asistent Google Now a samozrejme niekoľko malých zmien v používateľskom prostredí, ako napríklad vylepšená správa widgetov a ďalšie. Zatiaľ nevieme, či je update dostupný už aj na Slovensku. Ak však Acer Iconiu Tab A700 vlastníte a už ste update dostali, môžete nás o tom informovať priamo v komentároch pod článkom.

Recenziu na Acer Iconia Tab A700 si môžete prečítať tu –> Recenzia | Acer Iconia Tab A700 | Ďalší tablet s Full HD displejom

Zdroj: androidcommunity.com

Disqus Comments Loading...