MojAndroid

Spoločnosť ASUS v tichosti predstavila v Taiwane nový model ASUS PadFone Infinity Lite, ktorý je odľahčenou verziou hybridného zariadenia Asus PadFone Infinity 2 z minulého roka.

Asus-PadFone-Infinity-Lite

Asus PadFone Infinity Lite je vybavený v porovnaní s jeho starším súrodencom o niečo menej výkonným štvorjadrovým čipom Snapdragon 600 taktovaným na 1,7 GHz (pôvodne Snapdragon 800). Tabletová časť ponúka 10,1-palcový displej IPS s Full HD rozlíšením a integruje batériu s kapacitou 5000 mAh. Ostatné smartfónu parametre zahŕňajú 2 GB RAM, 32GB vnútornú pamäť, 5-palcový Full HD displej, 13MP fotoaparát a 2400mAh batériu. Podľa informácií bude predinštalovaný starší Android 4.1 Jelly Bean, no v čaše kedy sa zariadenie dostane na trh bude pravdepodobne dostupná novšia verzia. Takmer dva roky starý systém v novom high-end modeli, by nebol práve najlepšou vizitkou spoločnosti.

Asus PadFone Infinity Lite by sa mal na trhu objaviť niekedy v marci za 13990 taiwanských dolárov, čo je približne 340 eur. Dokovaciu stanicu si budú môcť používatelia zakúpiť za dodatočných 7000 TWD (170 eur). Uvedená cena sa však bude od tuzemskej odlišovať.

Náš tip
Nový ASUS PadFone Infinity predstavený

Zdroj: phonearena

20.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+