MojAndroid

Počas konferenčného rozhovoru s analytikmi prezradila spoločnosť Samsung, že v aktuálnom roku 2014 má v pláne predstaviť ďalšie tablety s väčšími displejmi a taktiež aj nové tabletofóny. Výkonný riaditeľ spoločnosti, Hyunjoon Kim uvádza, že Samsung vytvoril novú kategóriu tabletov pre podnikanie s vysokým rozlíšením a veľkou obrazovkou, kde patria aj nedávno uvedené modely Galaxy NotePro 12.2 a Galaxy TabPro 12.2. Informoval o tom portál ZDNet Kórea.

Samsung-Something

Snahou spoločnosti je samozrejme ovládnuť celkový trh tabletov a je zrejmé, že využívajú rovnakú stratégiu ako v segmente smartfónov – zaplaviť trh rôznymi modelmi zariadení v niekoľkých cenových kategóriách. Dôsledkom toho sa neskôr v tomto roku dočkáme ďalších tabletov, zrejme z nižšej cenovej kategórie, než v akej sa pohybuje Galaxy NotePro. Výkonný riaditeľ tiež prezradil, že budúce modely ponúknu odlišné veľkosti displejov, vylepšený dotykový stylus S-Pen a pokročilejšiu správu viacerých okien Multi-Windows.

Slová padli aj o smartfónoch, kde spoločnosť predstaví v tomto roku viac tabletofónov s rozmermi displeja od 5 do 6-palcov. “Spoločnosť Samsung Electronics sa etablovala ako líder na trhu so smartfónmi s veľkou obrazovkou, počnúc Galaxy Note v roku 2011,” uviedol Hyunjoon Kim. Bližšie informácie o pripravovaných produktoch však neboli prezradené. V minulosti kolovali informácie o lacnejšej verzii modelu Galaxy Note a tento rok bude ideálny pre zariadenie takého druhu.

Zdroj: BGR

25.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+