MojAndroid

Ak ste sa včera prihlasovali do niektorej zo služieb Googlu a server vám vyhlásil chybu, problém nebol na vašej strane. Google zaznamenal menší bug, ktorý spôsobil nefunkčnosť jeho serverov a chyba pretrvávala od 25 do 60 minút. Dnes by však už všetko malo byť v poriadku a Google sa za svoju chybu ospravedlnil formou blogu viceprezidenta pre technológie – Bena Treynora:

“Skoro ráno množstvo používateľov, ktorí sa chceli prihlásiť do služieb Gmail, Google+, Kalendár a Dokumenty, nebolo schopných prihlásiť sa do svojich profilov po dobu zhruba 25 minút. Pre asi 10% používateľov táto chyba pretrvávala po dobu dlhšiu ako 30 minút. Či tento výpadok trval vo vašom prípade niekoľko minút alebo hodinu, prijmite prosím naše ospravedlnenie. Snažili sme sa naše servery urobiť rýchlejšími a funkčnejšími a nechtiac sme uvoľnili chybnú aktualizáciu. 

Chyba bola nájdená a odstránená. Teraz sa zameriavame na kontrolu a opravu dalších serverov, aby sme zaručili, že všetko bude fungovať bez akýchkoľvek problémov.” (voľný preklad)

google-blog

Zaznamenali ste problém s prihlásením na Google servery aj vy? Aké chyby vaše prihlásenie sprevádzali? Vyjadrite svoj názor v konverzácii pod týmto článkom.

Zdroj: AndroidPolice

25.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+