MojAndroid

Každý rok výrobcovia predstavujú svoje najnovšie zariadenia, ktorými budú chcieť zaujať koncového zákazníka. Do boja sa zapojí aj Huawei, ktorý má podľa dohadov predstaviť vlajkovú loď Huawei Sx so zaujímavými technickými parametrami. Medzi inými má byť vybavená aj QHD displejom  (rozlíšenie 1440 x 2560 px) neznámej veľkosti, 64-bitovým procesorom s ôsmimi jadrami od Huawei a taktiež 3 GB RAM.

 Huawei-logo

Smartfón má ponúknuť aj 16 GB vnútorné úložisko pre dáta a chýbať nemá ani poriadny fotoaparát so 16 Mpix snímačom, či batéria s kapacitou 3050 mAh. Cena sa má pohybovať na úrovni high-endov, v tomto prípade sa podľa odhadov zastaví na 826$. Po prepočte na eurá by to mohlo byť teda niečo cez 630 €. Sme zvedaví, ako si bude Ascend Sx počínať voči najväčšej konkurencii v segmente – Galaxy S5, HTC One 2, či novej Xperii Z2. Dávate mu šancu?

Zdroj: phonearena

20.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+