MojAndroid

Krome je aplikácia, ktorá vám umožní zobrazenie notifikácií z Androidu priamo v Chrome. Okrem toho však umožní aj zobrazenie prichádzajúcej SMS správy a možnosť odpísať na ňu priamo z internetového prehliadača.

krome3

Pre fungovanie aplikácie Krome budete musieť do prehliadača Chrome nainštalovať rozšírenie z Chrome Webstoru – odkaz prikladáme aj nižšie. Po jeho inštalácii vás Android aplikácia prevedie nastaveniami, ktoré zahŕňajú aktivovanie služby v “Zjednodušení ovládania” a vloženie párovacieho kódu. Po úspešnom prepojení sa budú notifikácie zobrazovať už notifikačnom centre prehliadača a na prichádzajúce SMS budete schopní odpovedať hneď po kliknutí na upozornenie. Pre test správneho nastavenia sa dá odoslať aj testovacia správa a to pomocou ikony v tvare šípky v pravom hornom rohu aplikácie.

krome

Krome ponúka niekoľko nastavení. Svoje spojenie a dáta posielané medzi PC a zariadením je možné šifrovať pomocou vlastného kľúča. Na výber je aj nastavenie odosielania notifikácií len pri pripojení WiFi. Samozrejmosťou je potom možnosť zvoliť si, ktoré aplikácie a procesy budú v notifikačnom paneli Chromu zobrazované.

android aplikácie krome_4 android aplikácie krome_5 android aplikácie krome_6

Aplikácia Krome je na Google Play dostupná za 0,50€. K jej správnej funkčnosti budete potrebovať  internetový prehliadač Chrome s podporou rozšírených notifikácií minimálne vo verzii 27. Tieto zatiaľ fungujú len na PC s OS Windows, čoskoro však má byť pridaná aj podpora pre Mac Os X.

–> Stiahni plugin Krome pre Chrome <–

21.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+