MojAndroid

Už je tomu takmer mesiac, čo Google predstavil nový Android 4.3 a o niekoľko hodín menej tomu, čo tím CyanogenMod upozornil na vývoj verzie alternatívnej ROM s týmto systémom. Vysnívané sa však stáva skutočným, a tak si dnes môžu viacerí fanúšikovia jednej z najpopulárnejších alternatívnych ROM vyskúšať na svojom Android smartfóne či tablete Android 4.3 Jelly Bean v alfa verzii.

cyanogen mod 10.2

CyanogenMod 10.2 v alfa verzii nightly buildov prináša Android 4.3 pre Nexus 10, Nexus 4, Galaxy Nexus, HTC One, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S a LG Optimus G. Ďalšie zariadenia by v zozname podporovaných mali pribudnúť už čoskoro. Tím CyanogenModu však upozorňuje na to, že ide o alfa verzie, ktoré môžu byť v mnohých smeroch nefunkčné a odporúča k nim nainštalovať najnovšie Google aplikácie, nakoľko ROM nepodporuje takéto aplikácie určené napríklad pre Android 4.2. Tím CyanogenModu tiež pracoval na CWM zálohách.

Ak chcete plne funkčnú verziu pre vaše mobilné zariadenie, musíte si ešte počkať. Stabilné verzie CyanogenMod 10.2 ROM by mali prísť do niekoľkých týždňov až mesiacov. Ak sa však neviete dočkať nového Androidu a chceli by ste si ho vyskúšať, navštívte stránku get.cm, kde si ROM môžete nainštalovať. Pevne veríme v to, že keď čítate tento článok, tak aj viete, ako nainštalovať alternatívnu ROM, avšak ak nie, tak vám odporúčame seriál Android ROOT.

Zdroj: +CM Tím

14.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+