MojAndroid

O widgete Agenda Reminder sme písali už dávnejšie, po viac ako polroku si však opäť zaslúžil našu pozornosť. Jeho autor Milan Sillik totižto od poslednej recenzie spravil niekoľko zmien, ktoré ho robia ešte viac atraktívnejším. Ak ste doteraz o aplikácii Agenda Reminder nevedeli, určite si prečítajte niekoľko nasledovných riadkov, ktorej sa jej venujeme.

android_aplikácie_agenda reminder_5 android_aplikácie_agenda reminder_6 android_aplikácie_agenda reminder_1

Agenda Reminder je widget pre Android, ktorý zobrazuje nadchádzajúce udalosti z kalendárov nastavených v tomto operačnom systéme. Ide o jednu z najlepšie hodnotených aplikácii svojho druhu, čoho dôkazom sú aj recenzie samotných používateľov na Google Play. Pri viac ako 50-tisíc stiahnutiach si aplikácia drží hodnotenie na úrovni 4,4 hviezdičky, čo je viac než dosť na to, aby vám minimálne stála za vyskúšanie.

Widget ponúka niekoľko pokročilých nastavení vzhľadu, čo ocenia najmä používatelia, ktorí chcú mať plochu Androidu upravenú presne podľa svojich predstáv. Priamo v nastaveniach vzhľadu je možné zmeniť skin, nechať skryť dolný panel (PRO), nastaviť priehľadnosť (PRO), veľkosť písma alebo zvoliť farbu textu a nadpisu. Vo widgete môžete nechať zobraziť udalosti v niekoľkých časových rozpätiach (dnes, dnes a zajtra, najbližší týždeň a podobne), v PRO verzii sa môžu ukázať aj uplynulé udalosti z toho istého dňa. Okrem toho môže aplikácia informovať aj o mieste a popise udalostí a nastaviť typ alarmu – zvukového alebo vibračného. V kalendároch si vyberiete, ktoré údaje sa budú vo widgete zobrazovať. Vo free verzii je však ich počet obmedzený na jeden. Výhodou je, že priamo z plochy môžete vytvárať nové udalosti, pridať k nim pripomienku alebo ich ďalej upravovať.

android_aplikácie_agenda reminder_2 android_aplikácie_agenda reminder_3 android_aplikácie_agenda reminder_4

Widget Agenda Reminder si určite nájde miesto na ploche každého používateľa, ktorí sa snaží mať pod kontrolou všetky svoje aktivity. Prehľadné zobrazenie, rovnako ako aj široké možnosti prispôsobiteľnosti robia z widgetu skutočne výborného pomocníka. Na obchode Play je dostupný vo verzii zadarmo. PRO verziu si môžete zakúpiť prostredníctvom vnútorného inn-app nákupu priamo v aplikácii za 1,49€.

Verzia: 5.06
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.06
Aktuálna cena: Zdarma

3.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+