MojAndroid

Spoločnosť LG tento rok určite predstaví nástupcu súčasnej generácie Optimusu G, ktorý bol verejnosti odhalený ešte minulý rok. Ide o najvyšší a najlepšie vybavený model smartfónu tejto spoločnosti, ktorý sa u nás predáva a jeho parametre sú takmer totožné s Nexusom 4. Nedávne špekulácie tiež naznačovali, že LG by sa mohol opäť stať výrobcom ďalšieho Nexusu. Podobne ako Nexus 4 a Optimus G, aj Nexus 5 by mohol byť dizajnovo upravený Optimus G2. Do ich predstavenia máme pravdepodobne ešte ďaleko, no už teraz sa objavili fotografie neznámeho LG smartfónu, na ktorých by sa mohol nachádzať nový G2 alebo dokonca Nexus 5.

evleaks_2

Podobne ako Nexus 4 aj zariadenie na fotografiách má okolo displeja mierne zaoblené hrany. Nevidno tu ani žiadne hardvérové či kapacitné tlačidlá, čo naznačuje použitiu softvérových ovládacích prvkov dobre známych z Nexusov a niektorých nových modelov smartfónov. Optimus G2, ktorý by mohol byť aj budúcim Nexusom 5, má byť vybavený najnovšou generáciou procesora Snapdragon 800 s taktom až 2,3GHz a chýbať by nenamal ani veľký displej s Full HD rozlíšením. Tento pravdepodobne nepresiahne veľkosť 5 palcov.

evleaks

via: androidcommunity

6.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+