MojAndroid

Aplikácia Photoshop Express pre systém Android získala novú aktualizáciu, v ktorej spoločnosť Adobe prináša úplne prestavané používateľské prostredie plne kompatibilné s Androidom 4.4 KitKat. Okrem vizuálnych zmien je, ako sa hovorí, pod kapotou niekoľko vylepšení, ako napríklad rýchlejšie spracovanie obrázkov uložených na pamäťovej karte alebo prítomnosť najnovšieho renderovacieho enginu. Tento výrazne zlepšuje výkon a umožňuje manipuláciu s veľkými súbormi

adobe express

Najnovšia verzia aplikácie je tiež prepojená s Adobe Revel, aplikáciou pre organizáciu rodinných fotografii a video záznamov na jednom mieste, s možnosťami zdieľania rodinným príslušníkom. Umožňuje tak rýchle ukladanie upravených fotografii priamo do Adobe Revel. Photoshop Express aj naďalej zostáva dostupný zadarmo a pokiaľ ste ho ešte nevyskúšali na svojich Android zariadeniach, môžete si ho stiahnuť kliknutím na náš widget nižšie.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: adobe, androidauthority

24.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+