ZTE V870 určuje nové trendy v strednej triede

Iba pred niekoľkými dňami sme vám priniesli informáciu o tom, že čínska spoločnosť ZTE predstavila nový výkonný smartfón Nubia Z17. Ten ponúka rekordných 8 GB RAM a zaujať má najmä najnáročnejších používateľov. ZTE teraz predstavilo telefón pod vlastnou značkou ZTE V870 a v nižšej výkonnostnej kategórii. Žiaľ, cenovka nie je takmer vôbec nižšia.

Nový čip a množstvo pamäte

ZTE V870 ponúka zaujímavú výbavu. Srdcom telefónu je nový čip Snapdragon 435. Hoci ide o nižší rad procesorov, novinka ponúka 8 jadier a podľa všetkého aj množstvo výkonu. Sekundujú mu 4 GB RAM a vnútorná pamäť má kapacitu 64 GB. Ide tak o skutočne zaujímavo vybavený telefón, kde by pamäť nemala byť problémom. Ak by sa tak stalo, poteší aj podpora pre microSD pamäťové karty do kapacity až 128 GB.

Telefón ponúka 5,5″ Full HD IPS displej. Nechýba 16MP hlavný fotoaparát a 8MP predná kamera. Batéria má kapacitu 3000 mAh a nechýbajú ani všetky štandardné formy pripojenia vrátane podpory pre dve SIM karty. Predinštalovaným operačným systémom je Android 7.0 Nougat a poteší aj kovové spracovanie telefónu či skener odtlačkov na zadnej strane.

ZTE V870: Cena ako za vlajkovú loď?

Zaujímavá je ale cenovka, ktorá by sa podľa všetkého mala pohybovať na úrovni okolo 355 EUR. To je iba o 10 eur viac ako v prípade najnižšej verzie vlajkového modelu Nubia Z17, ktorý aj v tejto verzii ponúka oveľa lepšiu hardvérovú výbavu. Verme, že súčasné dohady o cene sa nezhodujú úplne s realitou a že ZTE si pri určovaní ceny zachová chladnú hlavu.

Zdroj: Helpix.ru via Android Community

Disqus Comments Loading...