Xiaomi: Zažije rad Mi Note veľkolepý návrat na trh?

Xiaomi Mi 9T | Zdroj: Tomáš Kanálik

Ako určite väčšina z vás vie, rad smartfón Xiaomi Redmi je už istú dobu samostatnou značkou. Zariadenia Redmi sú známe perfektným pomerom ceny a výbavy. Spomína si však niekto na starý dobrý rad Xiaomi Mi Note?

Návrat obľúbeného radu Xiaomi Mi Note?

Z webu GSMarena vieme, že čínsky výrobca sa chystá vrátiť zariadenia Mi Note do regálov obchodov. Vlajkovej lodi Mi Note 10 sa pritom máme dočkať už koncom októbra. Posledný model z radu, Mi Note 3, bol predstavený pred viac ako dvoma rokmi. Preto je aj pre nás prekvapujúce, že Xiaomi sa pre jeho návrat rozhodlo práve teraz.

Rad s väčšími smartfónmi

Pre upresnenie, Mi Note je rad smartfónov čínskeho výrobcu, ktorý sa skladá z veľkých smartfónov (alebo aj “phabletov”). Na svoje si tak prídu používatelia, ktorí preferujú väčšiu obrazovku spolu s prémiovejšími funkciami a pravdepodobne aj s lepšou výdržou batérie. Do veľkého tela je predsa rozumné dať aj veľký akumulátor.

Smartfón na obrázku: Xiaomi Mi Note 3

Konkrétne však Mi Note 3 bol menším telefónom s prekným dizajnom. Nechajme sa teda prekvapiť, aká bude nadchádzajúca vlajková loď z radu Mi Note. Špekulovať môžme aj o jej “Pro” verzii, keďže napríklad taký Xiaomi Mi 9T sa jej dočkal a momentálne sa dožíva veľkého úspechu na svetovom trhu.

Náš tip
Redmi 8 oficiálne: Lacný model s veľkou 5000 mAh batériou
Disqus Comments Loading...