MojAndroid

Vo výbere TOP Android aplikácie týždňa sa vám snažíme priblížiť nové aplikácie a hry, ktoré sa do Obchodu Play dostali len nedávno a stoja za vyskúšanie. Ide o zaujímavé domáce i zahraničné tituly, ktoré nás zaujali svojím dizajnom, funkciami a celkovým dojmom. Do Google Play sa dostali len pred pár dňami a väčšina z nich nemá takmer žiadne používateľské hodnotenia.

Pokémon Rumble Rush

Zaujímavá hra pre fanúšikov Pokémonov. Ak vás hra Pokémon GO už omrzela, toto by mohla byť náhrada. Síce nemusíte reálne chodiť a zbierať pokémonov, no ponúka jednoduché ovládanie, podarenú grafiku a neustálu akciu.

Verzia: 1.0.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.4
Aktuálna cena: Zdarma

Tor Browser

Ak ste vždy chceli byť čo najviac v bezpečí a vaše dáta mať chránené, toto je prehliadač ako stvorený pre vás. Bezpečnejší asi nenájdete. Nevýhodou je, že je trochu pomalší, keďže sa pri každom načítavaní stránky snaží čo najviac zamaskovať vašu identitu. Ak pomalšiu rýchlosť dokážete tolerovať, budete určite spokojní.

Verzia: 60.7.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 60.7.0
Aktuálna cena: Zdarma

Adobe Premiere Rush

Kvalitná aplikácia priamo od spoločnosti, ktorá má za sebou Photoshop či Premiere Pro. S pomocou tejto appky rýchlo a jednoducho upravíte svoje videá tak, aby boli dokonalé. Dávnejšie prebehlo testovanie na smartfónoch Samsung Galaxy S10, teraz je už k dispozícii pre všetkých používateľov v Google Play.

Verzia: 1.1.0.3057
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.0.3057
Aktuálna cena: Zdarma

Beat Balls: The magic loop

Táto hra vás dostane. Vaším cieľom je pustiť guličky tak, aby sa nezrazili. Čím ste v hre ďalej, tým obtiažnejšie levely na vás čakajú. Potrápite svoje mozgové závity a aj nervy. Tak čo? Zvládnete to?

Verzia: 2.0.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0.9
Aktuálna cena: Zdarma

25.5.2019

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+