MojAndroid

V našom seriáli TOP 5 Android hry sme si pre vás pripravili opäť výber zaujímavých Android hier z Obchodu Play. Tentokrát sme vybrali tie najlepšie tituly z kategórie kartových hier. Ak však máte aj vy nejaký dobrý tip na hru z tejto kategórie, neváhajte sa s nami oň podeliť v diskusii pod článkom. Do diskusie môžete tiež napísať, čo sa vám na danej hre páči najviac.

Náš tip
TOP 5 Android hry: Najlepšie jednoduché hry (5/2017)

UNO & Friends

Obľúbená kartová hra UNO prerazila na našom trhu najskôr ako štandardná spoločenská hra. Hrdo nesie titul “zábava pre celú rodinu” a toto krédo so sebou prenáša aj do elektronickej edície. UNO & Friends nájdete totiž aj ako mobilnú hru v Obchode Play. Herné štúdio Gameloft prináša možnosť hrať UNO nielen s vašimi priateľmi či rodinou, ale aj spolu s miliónmi fanúšikov prostredníctvom prepracovaného multiplayera. Hra UNO & Friends je k dispozícii v Obchode Play zdarma, je však nutné počítať s poplatkami v podobe in-app nákupov.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Sedma

Populárna kartová hra známa každému používateľovi už snáď od základnej školy. Vypĺňanie krátkych prestávok, ale aj voľných hodín. To je Sedma. Hra je dostupná v elektronickej podobe a prináša možnosť zapojenia dvoch, troch alebo až štyroch hráčov vo forme turnaja alebo štandardnej hry. Herný titul je spracovaný príjemne a jednoducho ako po grafickej, tak aj hernej stránke. Poteší nastavenie rýchlosti samotnej hry. Titul Sedma si môžete stiahnuť zadarmo z Obchodu Play. Hra obsahuje mikrotransakcie v priebehu hrania.

Verzia: 1.6.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6.1
Aktuálna cena: Zdarma

Zynga Poker

Veľmi často propagovaným herným titulom je aj online poker Zynga. Ide o veľmi návykovú hru plnú adrenalínu a rozvoja logického myslenia. Samotný Texas Hold ‘Em je možné hrať vo viacerých štýloch. Ako hráč postupne získavate rešpekt a posúvate sa po rebríčku vyššie. Hra je ideálna na vyplnenie voľných chvíľ v priebehu dňa a zabaví široké vekové spektrum hráčov. Zynga Poker si môžete stiahnuť z Obchodu Play zdarma. V priebehu hrania však počítajte s početnými poplatkami v podobe in-app nákupov.

Verzia: 21.49
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 21.49
Aktuálna cena: Zdarma

Microsoft Solitaire Collection

Pamätáte sa na používanie operačných systémov Windows 98 alebo Windows XP? V tom prípade vás nemohla obísť vstavaná hra Solitaire z dielne velikána menom Microsoft. Solitaire, tak ako ho poznáme je tu späť a to v rámci mobilnej hry Microsoft Solitaire Collection. Rovnaká zábava, rovnaké napätie a rovnaké preskúšanie vašej trpezlivosti, šikovnosti a logiky. To všetko v prostredí optimalizovanom pre smartfóny s dotykovou obrazovkou. Herný titul Microsoft Solitaire Collection si môžete stiahnuť aj vy z Obchodu Play zadarmo. Aplikácia obsahuje in-app nákupy.

Verzia: 1.8.2021.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8.2021.0
Aktuálna cena: Zdarma

Reigns

Vybuduj svoju dynastiu! Aj to hlása kartový herný titul Reigns. Po smrti kráľa je potrebné konať a vy na základe kartovej hry pokračujete výzvami a zložitými situáciami. Hra nám prináša zaujímavý príbeh a prívetivé grafické spracovanie. Poteší oko fanúšika hradieb a kráľovstiev, pobaví počas dlhých a nudných večerov a zároveň precvičí vašu pozornosť a zmýšľanie. Kartová hra Reigns je k dispozícii na stiahnutie v Obchode Play bez ďalších poplatkov za sumu 3,39€.

Verzia: 1.09
Pôvodná cena: 3,09 €
Aktuálna cena: 3,19 €
Verzia: 1.09
Pôvodná cena: 3,09 €
Aktuálna cena: 3,19 €
2.6.2017

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+