MojAndroid

Aj keď sa možno pýtate, na čo by bola niekomu možnosť blokovať ľudí na základe telefónneho čísla, v skutočnosti to dáva zmysel. Hlavne ak poznáte niektorých ľudí, ktorých telefónne čísla máte v kontaktoch a nechceli by ste, aby videli váš profil na spomínanej platforme. Môžete tak zablokovať svojich priateľov, bývalých alebo možno aj súčasných partnerov. Tinder túto funkciu oznámil len nedávno, spomína portál The Verge.

Tinder s novou funkciou
Tinder s novou funkciou | Foto: The Verge.com

Tinder: Zablokujte svojich známych

Hľadači známostí tak môžu vykonať prostredníctvom nastavení v aplikácii Tinder. Tam nájdu položku Zablokovať kontakty, ktorá im umožní zablokovať vybrané kontakty zo zoznamu alebo rovno zvoliť celý zoznam na nahratie.

Tinder dodáva, že nebude zbierať údaje o všetkých kontaktoch, ale len o tých, ktoré sa rozhodnete nahrať. Kedykoľvek v budúcnosti potom môžete tieto kontakty voľne pridávať alebo mazať – teda odblokovať. Samozrejmosťou je aj to, že zablokované kontakty nebudú vedieť o tom, že ich blokujete. Jednoducho váš profil neuvidia a ich profily neuvidíte ani vy.

Taktiež to nie je stopercentné – ak by váš partner/ka zmenil/a číslo a vytvoril/a si účet s novým, stále je možnosť, že vás odhalia. Ľudia sa totiž podobným nepríjemnostiam snažili vyhnúť asi od počiatku týchto služieb. Teraz prichádza šanca tomu predísť. I keď pre niektorých už je možno neskoro a možno Tinder a podobné aplikácie mali na to myslieť skôr.

Tinder
Tinder
Developer: Tinder
Price: Free
  • Tinder Screenshot
  • Tinder Screenshot
  • Tinder Screenshot
  • Tinder Screenshot
  • Tinder Screenshot
Náš tip
Pozor na online zoznamky, môžete prísť o peniaze

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+