Samsung W20 5G: Ďalší skladací smartfón príde čoskoro

Uvedenie prvého skladacieho smartfónu Samsungu sa tento rok neobišlo bez komplikácií. Kvôli problém s ohybným displejom sa posunulo o necelý polrok. Posledné dni ale Galaxy Fold zamieril na viacero trhov a Samsung sa môže sústrediť na ďalšie projekty. Podľa serveru GSMarena by ním mal byť smartfón Samsung W20 5G, ktorý bude predstavený už tento mesiac.

Predstavenie už o týždeň

Odvoláva sa pritom na plagát, ktorý zverejnil čínsky mobilný operátor China Telecom. Podľa neho by mal byť Samsung W20 5G oficiálne predstavený 19. novembra o pol siedmej poobede čínskeho časového pásma. Z obrázku je zrejme, že pôjde o skladací smartfón.

Nedávno sa objavili informácie, že by nástupca Galaxy Fold mohol mať tvár véčka podobne ako chystaná Motorola Razr. To ale nebude prípad modelu Samsung W20 5G. Na nástupcu Galaxy Fold by bolo priskoro a podľa obrázka sa bude ohýbať vertikálne. Pôjde tak s najväčšou pravdepodobnosťou o vylepšenú verziu Galaxy Fold s podporou 5G technológie.

Parametre skoro identické ako u Samsung Galaxy Fold

Okrem 5G technológie by mohol Samsung W20 5G priniesť aj novší čipset Qualcomm Snapdragon 855 Plus. Zvyšné špecifikácie ostanú pravdepodobne rovnaké. Zákazník dostane 7,3-palcový vnútorný ohybný Infinity Flex displej technológie Super AMOLED a vonkajší 4,6-palcový pevný displej.

Na tele sa bude nachádzať až 6 foto snímačov – jeden pri vonkajšom displeji, dva pri vnútornom displeji a tri na zadnej strane. Na definitívne potvrdenie parametrov si ale budeme musieť ešte týždeň počkať.

Náš tip
Samsung Galaxy Tab S6 dostáva aktualizáciu
Disqus Comments Loading...