Samsung Galaxy S11: Tri fotoaparáty na prednej strane?

Samsung nám ukázal viacero rôznych podôb výrezov pre predný fotoaparát. Stretnúť sme sa mohli s “dierou” v displeji, ktorou sa vyznačujú predovšetkým jeho aktuálne vlajkové modely. V prípade nadchádzajúceho Samsungu Galaxy S11 výrobca plánuje zájsť o trochu ďalej.

Samsung Galaxy S11 s troma prednými snímačmi?

Juhokórejský gigant má nový patent, ktorý ukazuje výrez pre hneď tri predné snímače. Samozrejme, nepôjde o nič iné, ako vyhradenie priestoru pre kamery či rôzne senzory. V tomto výreze môže byť umiestený napríklad skener dúhovky či zariadenie na lepšiu a bezpečnejšiu identifikáciu tváre používateľa.

Ak sa však výrobca rozhodne aj do tretieho otvoru nasadiť fotoaparát, má ísť o ultra širokouhlý predný snímač. Patent nám taktiež naznačuje extrémne tenké rámčeky prístroja. Niet sa čomu čudovať, kedže dnes sa výrobcovia predbehujú v tom, kto vyrobí smartfón s najlepším pomerom displeja k prednej strane.

Aktuálne modely Galaxy S10 ponúkajú jeden až dva predné snímače. Podľa webu GizmoChina sa tak nasadenia tohto väčšieho počtu senzorov do výrezu môžeme dočkať už v nadchádzajúcom Galaxy S11. Niektorí si však môžu prídavný fotoaparát pochvaľovať, iným bude zas prekážať širší výrez.

Čo hovoríte na patent? Prijali by ste širší výrez s prídavnou kamerou?

Náš tip
Lacnejší Samsung Galaxy Note 10 údajne príde do Európy v týchto farbách

Disqus Comments Loading...