Samsung Galaxy A6+ sa dočkal Androidu 9.0 Pie

Majitelia smartfónu Samsung Galaxy A6+, máme pre vás dobrú správu. Aj tento model je na listine zariadení, ktoré práve obdržiavajú aktualizáciu na Android 9.0 Pie. Pridáva sa tak k modelom Samsung Galaxy A9, Galaxy A8, Galaxy A8+ a Galaxy A7.

Ďalší update do rodiny strednej triedy

Update hlásia používatelia aj u našich poľských susedoch. Ten by sa mal čoskoro dostať aj k nám a update má niesť firmvérové označenie A605FNXXU3BSC6. Samozrejmosťou je prítomnosť nového, moderného užívateľského prostredia OneUI, ktoré môžeme poznať aj z najnovších špičkových vlajkových lodí z radu Samsung Galaxy S10.

Počítať môžete aj s aktuálnou marcovou bezpečnostnou záplatou. Update by sme mali obdržať automaticky, nuž jeho dostupnosť si môžete skontrolovať aj manuálne v nastaveniach telefónu. Pokiaľ patríte k tým, ktorí Android 9.0 Pie na tomto zariadení už obdržali, dajte nám vedieť v diskusii nižšie. Dodáme, že aktualizácia je veľká približne 1,2 GB.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...