Smart hodinky Huawei Watch GT 3 dostávajú novú aktualizáciu

Zdroj: Miroslav Schwamberg

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 sú jedným z modelov čínskej spoločnosti, ktoré prišli na trh už s novým systémom Harmony OS. Teraz podľa portálu HuaweiCentral dostávajú svoju prvú veľkú aktualizáciu.

Aktualizácia prináša regulovanie hlasitosti hudby pomocou korunky

Huawei Watch GT 3 sú na trhu len od novembra a zákazníkov lákajú na štýlový dizajn, dlhú výdrž batérie alebo bezdrôtové nabíjanie. Systém Harmony OS v odľahčenej verzii je v nich dobre odladený, takže sú hodinky oproti predchodcom rýchlejšie. Rýchlosť a stabilita by sa mohla ešte zlepšiť po novej aktualizácii s číselným označením  2.1.0.221. Jej veľkosť je 293 MB.

Huawei Watch GT 3 | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Zoznam zmien aktualizácie zmieňuje aj nové funkcie a opravuje niektoré známe problémy nájdené v poslednej verzii softvéru. Medzi zmenami je aj optimalizácia pre aplikáciu Huawei Music, ktorej hlasitosť teraz môžete regulovať pomocou korunky. Aktualizácia tiež opravuje veľmi nepríjemný problém s animáciou nabíjania.

Čínsky výrobca pridal aj možnosti rýchlej odpovede na správy do aplikácií sociálnych médií, ako sú WhatsApp, Telegram a Facebook Messenger. Táto funkcia bola už predtým vydaná pre sériu Huawei Watch 3. Aktualizáciu softvéru si nainštalujete cez aplikáciu Huawei Health o vašom smartfóne. Pred inštaláciou sa uistite, že máte stabilné Bluetooth pripojenie medzi obidvoma zariadeniami a dostatočne nabitú batériu.

Náš tip
Garmin Fenix 7 a Garmin Epix sú nové hodinky na outdoorové aktivity
Disqus Comments Loading...