Huawei Mate 20 Pro | VIDEORECENZIA

Záver roka sa pomaly, ale isto blíži, čo si veľmi dobre uvedomujú aj výrobcovia smartfónov. Tí sa tak najmä kvôli blížiacim sa vianočným sviatkom počas minulého mesiaca poriadne snažili a predstavili nám niekoľko zaujímavých noviniek. Jednou z nich bola vlajková loď spoločnosti Huawei, ktorá dostala označenie Mate 20 Pro.

Tento telefón bol vďaka výnimočným vlastnostiam a následnému úspechu predchádzajúceho vlajkového modelu čínskeho výrobcu poriadne očakávaný. Po predstavení si vyslúžil ešte viac pozornosti, keďže v mnohých smeroch populárny Huawei P20 Pro predčil. O konkrétnych vylepšeniach, ktoré Huawei Mate 20 Pro priniesol ste si mohli už nejaký ten týždeň prečítať v našej podrobnej písanej recenzii. Po novom sa však o nich máte možnosť dozvedieť aj inou formou, keďže sme si pre vás pripravili jeho videorecenziu.

Najväčším lákadlom nového vlajkového modelu spoločnosti Huawei je hlavný fotoaparát. Ten je tvorený až trojicou fotografických snímačov, z ktorých jeden je širokouhlý, druhý teleobjektív a tretí klasický so 40 MPx rozlíšením. Tejto zostave na prednej strane smartfónu sekunduje 24 MPx selfie kamera, ktorá je umiestnená do výrezu v 6,39-palcovom AMOLED displeji. Čo sa ďalšej hardvérovej výbavy týka, dostalo sa na procesor Kirin 980, 6 / 8 GB RAM a 128 / 256 GB internej pamäte. Čerešničkou na torte je 4200 mAh batéria s najrýchlejším nabíjaním na svete.

Disqus Comments Loading...