Google Pixel 5: Takto si môžete nainštalovať živé pozadia na ostatné smartfóny

Pred menej ako mesiacom sa americký gigant Google rozhodol oficiálne predstaviť ďalšiu sériu smartfónov Google Pixel. Istý vývojár na stránke XDA-developers uverejnil port na živé tapety tohto smartfónu. Tie sú vcelku zaujímavé a stoja za vyskúšanie. Teraz si ich môžete nainštalovať aj na svoj vlastný smartfón.

Náš tip
Testujeme Google Pixel 4a, pýtajte sa | Unboxing

Stiahnite si dynamické aj statické tapety z Google Pixel 5

Aj napriek tomu, že nový Google Pixel 5 v sebe nemá procesor vlajkových charakterov z radu Snapdragon 8xx, živé pozadia spustiť samozrejme dokáže. Tie dokážu parádne zapôsobiť na novom, 90 Hz displeji.

Séria živých tapiet

Vývojár menom Pranav Pandey naportoval všetky nový živé pozadia pre zariadenia s Androidom 7.0 Nougat a vyšším. Nemusíte pritom mať ani zariadenie s logom spoločnosti Google.

V tejto verzii sa nachádzajú tapety Moving Shadows” a Stepping Stones”. Každá z nich má ďalšie štyri farebné variácie. Stiahnete ich odtiaľto. Pozadie “Conveyor Belt” sa nepodarilo implementovať do tejto verzie aplikácie, takže bude potrebná aj druhá inštalácia.

Séria statických tapiet “Captured on Pixel”. Fotografie na pozadie boli vyhotovené samotným smartfónom

Conveyor Belt si teda stiahnete z tohto odkazu. Dodáme, že v prípade nefunkčnosti týchto pozadí je potrebné nainštalovať si aplikáciu Google Tapety. Tu nájdete aj najrôznejšie štýlové obrázky pre váš telefón, ktoré zariadeniu dodajú “pixelovský” šmrnc.

Séria statických tapiet “Art & Culture”

Pokiaľ sa vám živé tapety nepáčia, alebo ich jednoducho nechcete, no stále sa vám páčia klasické, statické tapety Pixelu 5, stiahnuť si môžete aj tie. Zaujmú kolekcie “Captured on Pixel” a “Art & Culture”. Náladu však dokáže zlepšiť aj kategória “For Fun”.

Séria statických tapiet “For Fun”

Do komentárov pod článkom nám dajte vedieť, či sa vám séria tapiet z novej línie smartfónov Google Pixel 5 páči. Podarilo sa vám rozbehnúť živé pozadia? Fungovali vám aj bez dodatočnej inštalácie appky Google Tapety?

Developer: Google LLC
Price: Free
Disqus Comments Loading...