Bill Gates používa skladací smartfón, no nie je to Surface Duo. O aký model ide?

Zdroj: Nicolas Liponne/NurPhoto Getty Images

Zaujímala vás niekedy otázka, aký smartfón používa jeden z najbohatších ľudí na planéte, Bill Gates? Napovieme, že ide o skladací smartfón. Témou sa zaoberal webový portál Android Police.

Bill Gates nepoužíva smartfón značky Microsoft

Prvý tip, ktorý by ste mohli dať, je Microsoft Surface Duo. Tento odhad by však nebolo možné považovať za správny. Bill Gates používa iný skladací smartfón a je ním Samsung Galaxy Z Fold3. Istý používateľ Redditu nasmeroval na Billa túto otázku a multimiliardár mu odpovedal, že používa Samsungu Galaxy Z Fold3 a dokonca skúša aj iné zariadenia.

Odpoveď Billa Gatesa na Reddite | Zdroj: AndroidPolice.com

Na skladacích modeloch má najradšej fakt, že obrazovka vo vnútri je natoľko dobrá, že mu stačí so sebou nosiť len prenosný počítač a telefón. Je pravdepodobné, že sa pre smartfón značky Samsung rozhodol aj práve kvôli skvelým fotoaparátom a prepracovanému softvéru s dlhoročnou podporou.

Nejde pritom a žiadnu zradu spoločnosti Microsoft, pretože Samsung s týmto americkým gigantom už dlhšiu dobu užšie spolupracuje. S Windows počítačom si vďaka Phone Link svoj smartfón pohodlne prepojíte a dostanete akýsi ekosystém zariadení, ktorý dokáže zvýšiť vašu produktivitu.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Samsung Galaxy Z Fold3 je jeden z najlepších, ak nie najlepší skladací smartfón na trhu. Za uplynulé roky Samsung predal cez 2,5 milióna kusov. Konkurenciu mu robí napríklad Huawei, no bez Google služieb sa juhokórejského obra predčiť s najväčšou pravdepodobnosťou nepodarí.

Náš tip
Výskum: Všetky smart hodinky merajú spálené kalórie nepresne
Disqus Comments Loading...