MojAndroid

AnTuTu zverejnil ďalší rebríček najvýkonnejších zariadení – tentokrát za mesiac november. TOP 10 najvýkonnejších smartfónov je vybraných na základne priemerného skóre, ktoré získali v benchmarku AnTuTu za obdobie od 1. do 30. novembra. Celkovo bolo v zozname testovaných zariadení až 2000 rôznych modelov od najrôznejších výrobcov z celého sveta. Ktoré sú však najvýkonnejšie?

Náš tip
AnTuTu zverejnilo rebríček najpopulárnejších smartfónov

Podľa údajov z AnTuTu bol minulý mesiac najvýkonnejším Android smartfónom LeEco Pro 3, ktorý dosiahol priemerné skóre na úrovni 160856 bodov. Hneď za ním sa umiestnil Xiaomi 5S Plus, Smartisan M1L, Xiaomi Mi Note 2 a Huawei Mate 9. Zaujímavosťou je, že v rebríčku nedominuje žiadny Samsung ani HTC. Väčšina smartfónov totižto pochádza priamo z Číny. Ak ale zoberieme do úvahy aj zariadenia s iOS, tak rebríček sa podstatne zmení. iPhone 7 a iPhone 7 Plus sú podľa AnTuTu novembrovými víťazmi, ktorí získali bodové ohodnotenie na úrovni až 170-tisíc. Celý rebríček tých NAJvýkonnejších zariadení podľa AnTuTu uvádzame nižšie.

06131624-content
TOP 10 najvýkonnejších smartfónov bez ohľadu na OS
07031645-content
TOP 10 najvýkonnejších Android smartfónov

Zdroj: antutu

 

9.12.2016

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+