MojAndroid

Prinášame vám ďalšiu časť seriálu, kde vyberáme niektoré zaujímavé témy z Androidforum.sk. Nájdete tu niekoľko tém, ktoré nájdete na fóre, ktoré má momentálne už viac ako 9500 používateľov a stále rastie. Nie na všetky otázky sa však našla odpoveď a tak aj vy môžete svojou účasťou pomôcť. Nezabúdajte ani na novú sekciu pre publikovanie aplikácií a hier slovenských a českých developerov. Práve tu môžete informovať o svojich výtvoroch, či požiadať o test nefinálnej verzie. Zároveň, aplikácie, ktoré sa objavia v tejto sekcii radi zaradíme aj do nášho katalógu slovenských a českých aplikácií.

Aktívne témy

Na fóre sa momentálne rozoberajú témy, ktoré vás trápia a potrebujete v nich poradiť. Výber toho najlepšieho za tento týždeň nájdete v zozname:

Nové aktivity: poraďte, ak viete

Aktuálne sa zapájajú do fóra noví Androiďáci, ktorí hľadajú pomoc so svojim mobilom alebo tabletom. Ak viete poradiť, pridajte sa medzi slovenskú Android komunitu a dajte nám o sebe vedieť aj v sekcii Ľudia na fóre. Tešíme sa na vás.

5.7.2015

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+