MojAndroid

Ako každý mesiac, aj v novembri sme sa venovali písaniu recenzií a testov, ktorých ste si na MojAndroid.sk mohli prečítať viac ako 14 . Medzi nimi ste mohli nájsť recenzie na smartfóny, tablety, ale aj iné príslušenstvo. Otestovali sme napríklad krásne hodinky Motorola Moto 360 s Androidom Wear, či smartfón s výborným pomerom ceny a výkonu, zaujímavý Honor 6.  Nechýbala ani recenzia na Nexus 9, ktorý sme na Slovensku testovali ako prví, či test inteligentných žiaroviek od Prestigia.


Smartfóny

Honor 6

Honor 6 je naozaj vydareným zariadením, ktoré ponúka výborný pomer ceny a výkonu, pričom nesklame ani konštrukciou, fotoaparátom a silnou batériou.

honor-6-1

Prestigio Grace

Spoločnosť Prestigio je známa najmä zariadeniami strednej triedy s výborným pomerom cena/výkon, no novinka Prestigio Grace je skutočnou vlajkovou loďou.

Prestigio Grace recenzia-2 cover

Sony Xperia E3

Sony tento rok predstavil celý rad zariadení s magickým číslom 3. Na IFA uviedol niekoľko noviniek vrátane Xperie Z3, Z3 Compact, tabletu Z3 Compact, či Xperie E3. Práve tá by mohla zaujať všetkých záujemcov o lacnejší smartfón. Sony Xperia E3 síce nenadchne tými najlepšími parametrami, ale poteší svojím spracovaním či dobrou výdržou batérie.

Sony Xperia E3-recenzia-1 cover

Caterpillar B15Q + videorecenzia

Caterpillar B15Q je vylepšenou verziou modelu B15 a určený pre ľudí pracujúcich v náročných podmienkach, žijúcich aktívnym životným štýlom a športovcov. Má však aj isté nedostatky.

Caterpillar CAT B15Q-recenzia--7


Tablety

Nexus 9 + videorecenzia

Google sa tento rok naozaj prekonal. Tablet Nexus 9 je zatiaľ tým najlepším, čo nesie logo Nexus na svojom tele. Prečítajte si celú recenziu tejto novinky.

nexus-9-1

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony predstavil ďalší super štíhly tablet s konštrukciou odolnou voči vode aj prachu. Svojím spracovaním aj ďalšími vlastnosťami patrí medzi špičku.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact-recenzia-1

Op3n Dott Tablet

Vlani začala sieť hypermarketov Tesco predávať vlastné tablety, ktoré sa teraz dostali aj na Slovensko v podobe zaujímavého zariadenia Op3n Dott Tablet.

op3n dott tablet recenzia-11


Iné

VIDEORECENZIA | Samsung Gear S

V našej videorecenzii sa môžete pozrieť detailne na hodinky Samsung Gear S, ich funkcie a vzhľad. Nezabudli sme samozrejme ani na slovné ohodnotenie.

samsung-gear-s-16

Motorola Moto 360

Motorola tento rok boduje nielen na poli smartfónov, ale aj inteligentných hodiniek. Ako jeden z prvých výrobcov na svete do predaja uviedol hodinky na ruku, za ktoré sa vôbec nemusíte hanbiť. Ide totižto o jedno z prvých zariadení, ktoré svojim vzhľadom pripomína klasické ručičkové hodinky.

Náš tip
RECENZIA | Motorola Moto 360 – Najkrajšie hodinky s Android Wear

Motorola Moto 360 recenzia-3

Prestigio Smart LED Light

Inteligentné domácnosti už nemusia byť len hudbou vzdialenej budúcnosti a zažiť ich vďaka rôznym doplnkom a elektronike môžete už dnes. Či už prostredníctvom inteligentných SMART televízorov, termostatom, alebo “obyčajných” žiaroviek. Práve tie sa rozhodla predávať aj spoločnosť Prestigio, ktorá na slovenskom trhu uviedla do predaja niekoľko modelov inteligentných žiaroviek Smart LED Light.

Náš tip
RECENZIA | Prestigio Smart LED Light: Lacná inteligentná žiarovka

Prestigio Smart LED light-recenzia-1

 

Creative Aurvana Platinum

Otestovali sme ďalšie slúchadlá spoločnosti Creative, ktoré ponúkajú množstvo funkcií a prémiové spracovanie. Slúchadlá, ktoré v našich obchodoch môžete nájsť pod názvom Aurvana Platinum, sú skutočne majstrovským dielom svojich návrhárov, pričom ich funkcie oceníte nielen pri počúvaní doma alebo v práci, ale aj v hlučnejších prostrediach alebo pri cestovaní dopravnými prostriedkami.

Náš tip
RECENZIA | Creative Aurvana Platinum – štýlové slúchadlá nabité funkciami

Creative Aurvana Platinum recenzia-2

Creative MUVO Mini

Väčšina bluetooth reproduktorov je skôr určená pre vnútorné použitie, no Creative MUVO Mini si so sebou bez obáv môžete vziať do sprchy či na výlet.

Náš tip
RECENZIA | Creative MUVO Mini – Bluetooth reproduktor odolný voči vode

Creative Muvo recenzia-1

Jabra Stealth a Jabra Storm

Prečítajte si recenziu bluetooth slúchadiel Jabra Storm a Jabra Stealth sa vyznačujú výborným dizajnom, dobrou výdržou batérie, NFC a dobrou kvalitou zvuku.

Náš tip
RECENZIA | Jabra Stealth a Jabra Storm – Komfortné Bluetooth handsfree

Jabra headset

 

Samsung UE55U7100

Na trhu sa stále objavujú nové technológie, ktoré chcú v oblasti TV koncového zákazníka zaujať nielen smart funkciami, ale aj technológiami obrazu. Jednou z nich je aj Samsung s typovým označením U7100. Tento prichádza so zakrivenou obrazovkou s uhlopriečkou 55 palcov. V krátkosti sme ho otestovali aj v našej redakcii.

Náš tip
Samsung UE55U7100 : Test 4K smart TV so zakrivenou obrazovkou

Samsung Smart TV HU7100-16

7.12.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+