MojAndroid

V septembri sme recenzovali niekoľko zariadení, medzi ktorými nechýbal napríklad zaujímavý symetrický smartfón Alcatel OneTouch Idol 3 4.7, či najnovší zabijak vlajkových lodí z Číny OnePlus 2.

Testovali sme:

Alcatel OneTouch Idol 3 4.7- malý telom, veľký možnosťami: Alcatel OneTouch Idol 3 4.7 je šikovné kompaktné zariadenie, ktoré za 200 EUR ponúka pekný displej, dobrý výkon, šikovný fotoaparát a plnú multimediálnu výbavu na čele so skvelými reproduktormi.

Alcatel_OneTouch_Idol3_recenzia-7

Coolpad Porto (E560): Coolpad Porto je obyčajný smartfón s bežnou výbavou, ktorá ničím neprekvapí ani neurazí. Za hlavnú výhodu považujeme dizajn a pohodlné držanie v jednej ruke, ako aj dobrú cenu.

CoolPad_Porto_recenzia-1

HTC DotView – púzdro s vlastným štýlom: Otestovali sme praktické a inteligentné púzdro HTC DotView pre smartfón HTC One M9. Prečítajte si, ako nás toto príslušenstvo zaujalo.

htc-dotview-13

OnePlus 2: Zabijak vlajkových lodí v druhom vydaní: Po hardvérovej stránke tak nejde vyslovene o zabijáka vlajkových lodí. Čím však skutočne klepne konkurencii po prstoch je cena, za ktorú sa predáva.

OnePlus_Two_recenzia-11

Xiaomi Mi 4i – viac, ako stredná trieda + UNBOXING VIDEO: Xiaomi Mi 4i je zaujímavé zariadenie, ktoré síce nie je vlajkovou loďou, no svojimi vlastnosťami nesklame ani náročnejších používateľov.

Xiaomi_Mi4i_recenzia-12

14.10.2015

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+