MojAndroid

Jeden z najväčších výrobcov športových hodiniek, Garmin, pripravuje množstvo nových edícií svojich hodiniek, vrátane nového modelu Garmin Epix Gen2. Podľa portálu Winfuture ich predstaví na budúcoročnom veľtrhu CES 2022 v Las Vegas, ktorý sa uskutoční koncom januára.

Sedem rokov starý model Garmin Epix Gen dostane nástupcu

Garmin v blízkej dobe predstaví staršie modely Vivomove 3, Vivomove Sport a Approach S12 v nových farebných variantoch, ale plánuje aj niekoľko nových modelov. Asi najviac očakávaným bude Garmin Epix Gen2. Pôjde o nástupcu modelu, ktorý bol predstavený už pred siedmimi rokmi. Boli to prvé hodinky Garmin s GPS, ktoré boli schopné zobrazovať mapy na svojom displeji.

Garmin Epix Gen2 | Zdroj: WinFuture.de

Nová generácia bude modernizovanou verziou s výrazne väčším a tiež okrúhlym displejom, ktorý je umiestnený v puzdre vyrobenom z polykarbonátu vystuženého sklenenými vláknami a nerezovou oceľou 316L. Hodinky by mali mať vodotesnosť 10 ATM. Novinka bude mať samozrejme opäť podporu GPS a senzor okysličenia krvi, respektíve tepovej frekvencie.

Na CES 2022 bude predstavených ešte šesť ďalších modelov

Novinkou sú aj Garmin Fenix ​​​​7, Garmin Fenix ​​​​7S a Garmin Fenix ​​​​7X, ktoré majú prepracovaný dizajn. Tieto modely sú opäť dostupné v rôznych farbách, sú tiež vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a vystuženého plastu. Funkcie sú rovnaké ako v predošlej generácii a opäť je tu prítomný integrovaný solárny panel, ktorý by mal byť schopný predlžiť výdrž batérie.

Ďalšími novými modelmi budú Garmin Instinct 2 a Garmin Instinct 2S. Opäť pôjde o smart hodinky s GPS, ktoré sú vybavené e-ink displejom. Vďaka nemu sa razantne predlží výdrž na jedno nabitie. Ponúkajú tiež rôzne funkcie monitorovania pohybu. Okrem počítania krokov, GPS a merania tepu poskytujú aj informácie o kvalite spánku a ďalších zdravotných funkciách.

Poslednými budú Garmin Venu 2 Plus. Elegantné smart hodinky od Garminu, ktoré sú vybavené OLED displejom, dostali podľa obrázkov ďalšie fyzické tlačidlo, ktorého funkcia je zatiaľ nejasná. Kedy a za aké ceny Garmin uvedie svoje nové portfólio smart hodiniek je momentálne neznáme, tak ako ich technické parametre.

Garmin Venu 2 Plus | Zdroj: WinFuture.de

Garmin Venu 2


Náš tip
Tipy na vianočné darčeky od Huawei. Potešia pánov, ale aj dámy

 

21.12.2021

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+