MojAndroid

Celosvetovo známa slovenská spoločnosť Sygic, ktorá patrí k špičke v oblasti navigačných technológií predstavuje novú verziu aplikácie Sygic Travel VR. Ide o unikátnu zbierku fotografií a videí v 360-stupňovom prevedení, ktoré prezentujú svetové lokality. Cieľom je pomoc cestovateľom zistiť si o potenciálnych dovolenkových destináciách všetky možné informácie ešte pred vyrazením z domu. Sygic ako prvý na svete ponúka v appke 360° virtuálne výlety aj so sprievodným komentárom a chce spraviť revolúciu v spôsobe, akým cestovatelia plánujú svoje vysnívané dovolenky.

Zábery pochádzajú od profesionálneho cestovateľa Michala, ktorého vyslal do sveta samotný Sygic. Jeho úlohou bolo vytvoriť knižnicu záznamov vo virtuálnej realite z tých najzaujímavejších destinácií. Videá si budete môcť pozrieť v novej verzii spomínanej cestovnej aplikácie.

Momentálne databáza pokrýva 40 destinácií, kde je k dispozícii takmer 5 000 jedinečných 360° videí a obrázkov z celého sveta. Nová verzia aplikácie má aj nový dizajn používateľského rozhrania v 3D s lepším zobrazovaním videí. Aplikácia zdôrazňuje záväzok spoločnosti Sygic zlepšiť skúsenosti cestovateľov na celom svete.

„Spoločnosť Sygic sa snaží posúvať hranice v oblasti navigácie. Táto filozofia priamo prispela k posilneniu našej značky ako lídra v oblasti navigácie,“ vyjadril sa Michal Štencl, zakladateľ a CEO spoločnosti Sygic. „Neustále sa snažíme prichádzať s novými, technologicky inovatívnymi prémiovými funkciami, akými sú napríklad aj funkcie použité v našej novej cestovateľskej aplikácii  a posúvať zážitky vo virtuálnej realite na vyššiu úroveň.“

Aplikácia využíva dva fenomény – cestovanie a virtuálnu realitu. Do roku 2020 sa predpokladá razantný rast cestovného ruchu a trh s VR podľa všetkého zažije ešte väčší rozmach. Odborníci predpokladajú, že predaj náhlavných displejov (HMD) bude v rokoch 2014 až 2018 rásť päťkrát rýchlejšie ako predaj zariadení iPhone.

„Pevne veríme, že nová verzia našej aplikácie sa dostane k čo najväčšiemu počtu používateľov a zlepší skúsenosť z cestovania miliónom cestovateľov na celom svete,“ dodal Michal Štencl. „Virtuálna realita teraz používateľom umožňuje precestovať celý svet z pohodlia svojho domova.“

Verzia: 1.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.7
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: Tlačová správa

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+