MojAndroid

Ak patríte k fanúšikom značky Honor alebo sa len zaujímate o mobilné technológie ako také, pravdepodobne už poznáte smartfón Honor 8. Ten patrí k jedným z najlepšie hodnotených zariadení minulého roka, ktoré si vyslúžilo pozitívne hodnotenia aj pri našom testovaní. Honor 8 by sa však už v najbližších týždňoch mal dočkať nového súrodenca. Ten by mal prísť presne 5. apríla.

Aj keď spoločnosť na pozvánke ani na sociálny sieťach nekomunikuje názov konkrétneho produktu, predpokladá sa, že by malo ísť práve o Honor 8 Pro. Ten by mal byť medzinárodnou verziou Honoru V9, ktorý bol pred nejakým časom predstavený v Číne. Do úvahy ale pripadajú aj ďalšie možnosti v podobe európskej verzie Honoru Magic.

Čo presne Honor predstaví ale stále vo hviezdach. Čo to presne bude sa ale dozvieme čoskoro.

Zdroj: gsmarena

 

23.3.2017

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+