MojAndroid

ČSOB prináša pre svojich klientov ďalšiu užitočnú smart novinku. Na prihlásenie sa do ČSOB SmartBankingu im teraz postačí iba ich vlastný prst. Vďaka najnovšej rozšírenej verzii aplikácie získajú tiež rýchly prístup k najpoužívanejším funkciám mobilného bankovníctva ako aj aktuálny kurzový lístok na dosah ruky – priamo na ich smart hodinkách. 

Náš tip
Smart Banka 2015: Poznáme najlepšie bankové aplikácie + víťaz Lenovo Vibe X3

„Prihlasovanie sa pomocou odtlačku prsta patrí k moderným spôsobom identifikácie používateľa. Cieľom nášho riešenia bolo zvýšenie komfortu a rýchlosti pri práci s aplikáciou, samozrejme pri zachovaní maximálnej úrovne jej bezpečnosti,“ vysvetľuje Andrea Lazar, riaditeľka Odboru riadenia masového segmentu ČSOB.

Rýchlejší prístup k funkciám

Čas sú peniaze, majte preto o nich čo najrýchlejšie prehľad. Nová verzia aplikácie ČSOB SmartBanking prináša “skratky” k najpoužívanejším funkciám aplikácie. Priamo z domovskej obrazovky smartfónu sa klient prihlási napríklad do prehľadu pohybov, platobného formulára alebo IBAN skenera.

Kurzový lístok vždy „ poruke“

Tretiu „dovolenkovú“ novinku ocenia majitelia hodiniek Apple Watch, ktorí môžu odteraz sledovať kurzový lístok ČSOB a prepočítať si menu v kurzovej kalkulačke. Najnovšia verzia mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking je už k dispozícií na stiahnutie.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: tlačová správa

13.8.2016

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+