MojAndroid

Hlava spoločnosti Asus Johnny Shih, prezradil na konferencii AsiaD v Hong Kongu niekoľko zaujímavých informácií o nastávajúcom tablete Transformer 2. Tento po novom ponesie názov Transformer Prime a upresnený bol aj dátum jeho predstavenia. To sa nebude konať 7.novembra ako sa doteraz predpovedalo, ale len o dva dni neskôr, 9.novembra. Johnny Shih dokonca prezradil niektoré hlavné parametre tabletu a ukázal ho aj na kamery ;).

K spomínaným parametrom, potvrdené boli nasledovné špecifikácie: štvorjadrový procesor Tegra 3 od NVIDIE, 10 palcový displej, USB, mini HDMI porty a hrúbka tela len 8,3mm. Na otázku, či bude dostupný Android Ice Cream Sandwich pre Transformer tablety ku koncu roka Shih odpovedal: “Možno ešte skôr”. V rozhovore tiež spomenul pripravovaný hybridný tablet Padfone, ktorý by sa na trhu mal objaviť niekedy začiatkom budúceho roka. Skvelé správy, čo poviete? :)

Zdroj: androidcentral.com

20.10.2011

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+