MojAndroid

Aplikácia AnTuTu je akýmsi ukazovateľom výkonu všetkých Android zariadení. Pre niektorých výrobcov zariadení je táto aplikácia taká dôležitá, že si v nej dokonca umelo budujú vyššie skóre. Nevieme, či je to tak aj v prípade neznámeho čínskeho zariadenia, o ktorom je tento článok, no jeho výsledok 43 149 bodov predbieha aj takých velikánov ako Samsung Galaxy Note 3. Mnohí hovoria o pripravovanom Xiaomi Mi4, no ide iba o dohady.

mediatek_antutu-472x420

Náš tip
Ďalší super lacný smartfón od Xiaomi bude mať 8-jadrový procesor

Neznáme zariadenie nepoháňa výkonný Snapdragon ani procesor Exynos. V jeho vnútri sa ukrýva 8-jadrová beštia z dielne MediaTek, ktorá doteraz nebola použitá v žiadnom Android zariadení. Okrem toho má zariadenie predinštalovaný Android 4.4.2 KitKat, podporu pre dual SIM a aj LTE sieť. Viac o ňom zatiaľ nevieme, no veríme, že sa to čoskoro zmení. Nový smartfón Xiaomi bude predstavený už 22. júla, takže sa naše dohady potvrdia alebo vyvrátia už o niekoľko dní.

[katalog_reklama id=”137456″ typ=”micro”]

Zdroj: AndroidCommunity

14.7.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+